Машала! Уникални СНИМКИ 18+ на Марта Вачкова събориха нета: Вижте сестра Жекова в пълния и блясък (ОПАСНИ КАДРИ)

0
4878

Марта Вачкова обяви, че въпреки обвиненията към нея, няма никакво намерение да спре да ходи на нудистки плаж.

Тя обичала слънцето да я гали цялата! Не харесвала тялото си, стегнато в бански и ограничено откъм поемане на слънчевите лъчи! Затова е върла привърженичка на голото плажуване.

„От дете съм си такава. Пека се без бански. Избирам скрити местенца и не се навирам в очите на хората. Не съм от тези, които ще се съблекат на някое оживено място. Търся си девствени плажове и се отдавам на удоволствието да  попивам слънчевите лъчи“, каза актрисата.

След заявлението, че и това лято ще се съблече, мнозина изтръпнаха, припомняйки си гледката отпреди пет години.

Тогава папараци издебнаха Марта и Катето Евро на малък плаж край Ахтопол, където двете се бяха разпищолили яко. Гледката при Катето поне беше естетична, защото има стегнато тяло и все пак благоприлично си беше оставила долнището на банския.

Марта обаче си беше направо по организъм, а сланините й висяха на катове и се диплеха по корема на кадели. Снимките бяха толкова шокиращи, че самата Вачкова се скри няколко месеца от прожекторите от срам и обвини медиите, че са навлезли в личното й пространство.

Марта голаНо погледнато от друга страна Вачкова първа е навлязла гола и разчепена в обществното простнство, а папараците не са й виновни, че им се е предложила в този вид пред обективите.

„Човек трябва да има чувство за мярка и самооценка. Когато тялото ти изглежда така и нямаш никаква воля да отслабнеш, бъди така добър да не го излагаш пред погледите на другите, или поне не се сърди, че някой те бил снимал“, коментираха в социалната мрежа.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук