Първо в Дейли Прес: Черна котка предсказа успех на Стилиян

0
1026

Стилиян е едно от най-новите попълнения в редиците на Diapason Records. Макар че всичките му досегашни парчета са правени с подкрепата на компанията, той сключи договор с нея преди дни.

StilianЧаровникът зарадва феновете си и с нов клип към парчето „Беля“. Той залага много на него и вярва, че ще се превърне в хит. „Текстът е закачлив. Посветен е на лошите момичета. Смятам, че много от тях ще се познаят“ – споделя гласовития изпълнител. „Парчето е лятно, зареждащо и дискотечно. Освен това, на мястото на типичния отсвир, характерен за попфолка, ние сме заложили на женски вокал. Това го прави наистина различно и запомнящо се“ – допълва певецът.

Стилиян издаде подробности около клипа. „Преди снимките, се случиха няколко интересни неща. Първо, на път към студиото, ми мина черна котка път. По принцип аз вярвам, че е на късмет, обаче малко след това попаднахме във верижна катастрофа. Точно на околовръстното на София се блъснахме четири коли една в друга. Шофьорът най-отпред наби рязко спирачки и останалите нямахме време за реакция. Добре че скоростта не беше висока, та нямаше нито един ранен“ – разказва той. „Когато най-накрая се добрахме до снимачната площадка, работата ни потръгна леко. Екипа с който работих е страхотен и се забавлявахме много. Посмяхме се доста покрай всичките ми нещастия – споделя певецът. „Смятам, че това е знак. Очаква ме нещо много хубаво. Старите хора казват, че всяко лошо нещо, което ти се случи, е знак за голямо щастие в близкото бъдеще. За мен това означава успех“ – допълва талантливия изпълнител от ефира на ФенТВ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук