Радев си призна: Да, взел съм 20 заплати от държавата!

0
1382

„Да, взел съм 20-те заплати, които се полагат на всеки български офицер и военнослужещ, който се пенсионира от редиците на армията“. Това призна сензационно в ефира на Би Ти Ви кандидат-президентът на БСП ген. Румен Радев.

Той обаче допълни, че изнесените в публичното пространствио цифри не сбили съвсем точни и виновниците за това щели да си понесат последствията.

Кампанията за мен беше много динамична, интензивна. Моят основен опонент Цецка Цачева все пак е майка, дама и председател на нашия парламент, затова си поставих за цел да не бъда агресивен, допълни гн. Радев.

За срещите си с един от най-големите активисти на левицата – легендарният актоьр Стефан Данаилов, ген. Радев сподели, че Ламбо имал претенции към фризурата му, но той нямало как да ги удовлетвори, визирайкин тотално олисялото си от коса теме.

Припомняме, че депутатката от Атака Магдалена Ташева обяви сензационно, че Радев не е напуснал с оставка ВВС, а е подал документи за пенсиониране, което по-късно се потвърди и от Министерството на отбраната.

Прид ПИК пък министър Ненчев пък обяви, че Радев е взимал над 2 хиляди лева за летателен час, като определи това като неморално./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук