РАЗКРИТИЕ НА dailypress-bg.com! ​Нов гей скандал в Плевен: Гейче се вихри в интернет и плаща на мъже за секс срещу 60 лева (СНИМКИ)

0
11737

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

имаш ЕГН-то и името му, просто подай жалба в полицията и готово!?

Иван Михайлов от София плати 60 лв. за секс, но не го получи. По думите му младежа от Бургас – Борислав Иванов лъже нагло хората от социалните мрежи. „Мошеник и използвач. Снимките по-долу са от разговора ни вижте ги поиска ми 60 лв. за да дойде и да се видим след като му изпратих парите не се появи повече и ме блокира“, жалва се педераса Иван който живее в Плевен.

„За един секс какво ли не правите жалка работа“, коментира под публикацията анонимен коментатор.

„Лесно е да се критикува, но Иван, може да не е искал само секс ,а човек до себе си! Знаете, само да плюете и обиждате, но на всеки, може да се случи ,и да- когато се случи, ще разберете, какво е на Иван“, адвокатства друг обърнал резбата – Цветослав Василев.

„Абе пич толкова ли си глупав и загорял? Ето това се случва като мислиш с долната глава. 60 лева да дойде от къде? Билета София-Бургас е 30 лв… за 60 лв. може си купиш билет до Италия с Раян и Уиз ебати…. като и да е 100% имаш ЕГН-то и името му, просто подай жалба в полицията и готово“, сподели мението си друг гей.

Снимка на Борислав Иванов.

Снимка на Борислав Иванов.

Снимка на Борислав Иванов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук