САГАТА С ИЗМАМИТЕ НА БАНКА ДСК ПРОДЪЛЖАВА! Вижте нови потресаващи разкрития за скандалните им шашми!

0
1850

„Безграничната крадливост на българските банки ме потресе. От години ползвам услугите на банка ДСК, чрез нея получавам и заплатата си. Тъй като в дебитната ми карта нарочно натрупах малко повече пари, реших да си ги изтегля за ремонта вкъщи“. Това каза гневна читателка за банката, за която ПИК вече Ви съобщи. (Вижте в Още по темата).

Това изказване стана повод за редица отрицателни коментари в социалните мрежи.

Интересното обаче е, че след обръщението на жената към нас, заваляха оплаквания към конкретната банка, и то съвсем не добри.

Вижте за какво негодуват клиентите и изобщо хората по неин адрес:

„След като я приватизираха от една прилична банка ДСК стана отврат.Само в краен случай я ползвам макар , че за 100 лева превод искат 4 лева такса“.
“ Наскоро взех заем и го оставих 2 седмици в собствената ми карта.И когато реших да изтегля парите ми поискаха 24 лв за услугата. Пълни обирджии! При това без да предупредят!“
„Преди години на малко по старите пари имах 100 лв в ДСК, когато реших да отида да си ги получа, не ми дадоха и стотинка, а ми казаха че съм длъжник със 46 лв за това че през изминалите години са ми обслужвали парите. Е наистина няма такава държава“.
„И аз съм отвратена от ДСК.Имаме ипотечен кредит. Трябва романи да напиша за действията им с цел ограбване“.
Това са само част от мненията на клиентите й./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук