САМО В DAILYPRESS-bg.com! БАРЕКОВ: Каквато биографията, такъв и манталитета – 80% от началството в ГЕРБ са бивши комунисти!

0
11937

Трите министерски оставки, които бях приети днес на коалиционен съвет, но породиха много брожения сред самия ГЕРБ бяха повод евродепутатът Николай Бареков да коментира поведението им, което е обвързано с политическото им минало, а именно  – комунистическите корени.

*Публикуваме без редакторска намеса.

Каквато биографията, такъв и манталитета. 80% от началството на “дясната” партия ГЕРБ са все бивши комунисти, включАЯ лидерът, дясната му ръка Цв Цв и видните цъфнали гербери Велчев, Главчев, Цецка Цачева и самата госпожа Бъчварова, любимка на Сорос, включАЯ и техният президент Роската Банов.“

Самият Банов- Плевнелиев се опита да излезе от завбението. Ако не говори за новата си жена и бебето, което чакат, запомненият послушко на ГЕРБ и най-незначителен президент в историята ни Росен Певнелиев подхваща настоящият президент.

Сравненията между тях са огромни, но Роско не може да се спре и си вярва, че обществото има респект към него.

В БТВ  ексдържавният глава се осмели да се изкаже, че е разочарован от действията президента Румен Раде: 

 „Радев е първият български президент популист. Не му прилича на държавен глава да поставя под въпрос основните институции на българската държава и да казва, че дори БСП не била алтернатива на сегашното управление. Дори има противоконституционност – разделя нацията. Той външнополитически не е никакъв фактор, няма доверие към него на Запад”, посочи Плевнелиев. 

По думите му Русия му е „зашлевила шамар” два пъти. „Не остана и съмнение, че проруската нотка у нас остана без покритие. Никога не се беше случвало да отиде на посещение в Кремъл, от 6 минути изявления една да говори президентът на Русия и то да говори за Бойко Борисов.

След като не може да свърши нищо извън България, то ще работи в страната. Президентът трябва да е платформа за добрите идеи в държавата, да е балансиран”, каза той.

Журналистът Васил Петев коментира също изцепките на Роско:

„Аз добре разбирам идеята зад попарата на Плевнелиев, но няма ли някой крупен ПР спец, който да обясни на заинтересованите лица, че колкото повече булонката Росен плюе по Радев, толкова повече последния затвърждава имиджа си на немска овчарка, а не обратното.
Три мандата елементарни неща не научиха … сладури.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук