Светльо Иванов обяви война на Слави

0
1532

Водещият на „120 минути“ плаче в тоалетната, след като Дългия го накълца в собственото му предаване

Светослав Иванов най-после си намери майстора. Водещият всезнайко сам си вкара автогол, канейки в студиото Слави Трифонов. Светльо се надяваше, че с подкупващата си усмивка ще тласне Дългия към откровения, но се получи съвсем друго. Трифонов нито веднъж не погледна своя домакин и си говореше, каквото си иска, без да се съобразява със зададените му въпроси. Зрителите с интерес наблюдаваха как гостът иззе функциите на водещия и го постави в крайно неудобна ситуация.

„Светослав буквално побесня от държанието на колегата Слави Трифонов. През последните години свикна уверено да държи юздите и провокацията на по-опитния му колега го свари неподготвен. Лошо­то е, че такива провали не остават незабелязани от врага, а Светльо не може да се похвали с чак толкова приятели в Би Ти Ви. Моментално го подхванаха заради страхливото му поведение срещу опитния противник. Критиките го удариха право в сърцето“, разказ­ват колеги на очилатия водещ. Те дори твърдят, че след злополучния ефир чувствителният Иванов е плакал в тоалетната на Би Ти Ви.

До сблъсъка си с Дългия той се хвалеше нагоре-надолу, че е №1 във воденето на тежки интервюта. Старото куче Трифонов го показа в съвсем различна светли­на. Подобни провали са абсолютно недопустими за амбициозния Иванов. През годините той усърдно гради тухла по тухла имиджа си, а сега гледа отчаян как кулата му се срутва под напора на яростните подигравки.

„Светльо нито забра­вя, нито прощава. Със сигурност ще измисли някакво отмъщение за Слави. Точно сега не би рискувал да атакува, тъй като опонентът е много по­мощен. Но времената се менят. Спомняте си за войната му с Кеворк Кеворкян.

По-младият от двамата противници нито се изви­ни, нито се смири и до днес обяснява как е излязъл победител. Слави да си има едно наум, че много лесно си спечели смъртен враг“, коментира се още по коридорите на Би Ти Ви.

Самият Светослав в момента едва ли има време да мисли каквото и да е било отмъщение. Чака го ремонт на имиджа, за който похарчи толкова много усилия и средства. Преди да седне в стола на водещия, Светльо се скъса да обикаля горещи точки по света само и само да го забележат шефовете. Още докато трупа опит в Дарик радио, той е пратен да отразява събитията в Ирак.

„Посрещачът ми, като ме видя на летището, се хвана за главата. „Та ти си още хлапе!“, възкликна той и беше готов да се откаже. След това свършихме много добра работа, оби­каляйки и най-затънтените иракски села. Интересно­то е, че се притеснявах за сигурността си само преди да замина. След това на терен адренали­нът измести страха и ме зареждаше с енергия за работа“, спомня си Све­тослав Иванов.

В началото той упорито лъже майка си, когато се готви да замине за поредната конфликтна точка. Казва й, че отива на почивка, а в дейст­вителност се качва на корабите, които опитват да доставят хуманитарна

помощ по море на ивицата Газа. Точно в този момент ситуацията в района е изключително напечена и благородната мисия е с трагичен край. Израелски военни катери заобикалят хуманитарните плавател­ни съдове, а спецчасти се прехвърлят на борда. Избухва престрелка, загиват хора.

„Не вярвах, че нещо подобно може да ми се случи. Бях заобиколен от много други журналисти, но прескартите ни в никакъв случай не бяха застраховка. В най- страшните мигове се ядосвах, че не съм казал истината на майка ми. Ако нещо се беше случило с мен, тя нямаше да го

понесе. От близките ми само приятелката ми Вяра знаеше къде съм и какво точно правя. Беше видяла репортаж по телевизия „Ал Джазира“ и беше пре­живяла кошмарни мигове. Едно е да го изживееш лично, но не е по-леко, когато си в неизвестност за съдбата на твой близък човек“, разказва Свето­слав Иванов.

Впоследствие грижов­ната му приятелка се съгласява да стане и негова съпруга. Както си му е редът, Светльо прави всичко необходимо, за да организира претенциозна сватба, с която да удари в земята конкуренцията. Двамата с Вяра се за­познават в Дарик, а след това по едно и също време избират телевизионната кариера. След като оф­ормят подробностите с размяната на пръстените и подписа в гражданското, влюбените юрват роднини и приятели към Рим. Във Вечния град те се вричат и пред Бог в българската църква „Св. Викентий и Анастасий“. Всичко е по идея на младоженеца, който иска всички да цъкат с език и да ко­ментират тържеството му. Светльо се проявява като грижовен съпруг и прави необходимото да ходатайства за своята половинка в Би Ти Ви.

„Винаги е бил умел играч в работните вза­имоотношения. Знае как да се представи в най-добра светлина пред шефовете. И съпругата си я издърпа на приятно местенце в телевизията. Живот и здраве, един ден и дъщеря си Йоана ще я направи телевизионерка“, категорични са колеги на амбициозния водещ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук