СЕНЗАЦИЯ В ДЕЙЛИ ПРЕС! ЗАКРИВАТ КЛИНИКАТА НА ДОКТОР ЕМИЛОВА ЗАРАДИ ИЗМАМА И РЕДОВНИ СМЪРТНИ СЛУЧАИ!

1
3394

Д-р Емилова навремето е била доброволно въвлечена в драстично гладуване от известната гладолечителка и самоука художничка, впоследствие завършила НХА – Лидия Ковачева, мир на праха й. Едната, открила за себе си панацеята гладуване за спасение от нелечимо костно заболяване след счупване на тазобедрена става и популяризирала системата за разделното хранене, си отиде от този свят на 84 години бедна и свята. Другата, нейната ученичка, също се е излекувала от нецерими болежки, които никога не е конкретизирала.

Д-р Емилова обаче, след благотворното общуване с безкористната Ковачева, също се е обрекла на супер мисия. Да натрупа супер печалби. Нищо лошо, ако теориите и практиката й на, оказва се, самозвана лечителка на заmarta-тлъстяване и свързани с това болести, не се оказаха за някои дори фатални. Дамата често си е служела с откровени лъжи за ефекта от топенето на мазнини в прехваления й морски санаториум. Послужилите за реклама на дейността й известни личности на България като Данаилов, Явор Милушев, Александър Божков, Марта Вачкова и с вида си, и със самопризнанията си опровергават ползата от широко прокламираното й гладолечение и принципи за здравословно хранене

Светски хроникьори припомнят, че първият опит на Стефан Данаилов и д-р Емилова завърши с позорен скандал. Преди време той потърси услугите на диетоложката и действително успя да смъкне около двадесет килограма, докато беше в нейната клиника до Варна. Когато обаче се усетил на свобода1_stefandanailov, Ламбо не само възвърнал предишното си тегло, но и качил отгоре нови килца. Тогава той наплю с всички сили известната диетоложка и заяви, че тя и хал хабер си няма от отслабване.

Александър Божков, понастоящем покойник, е отслабнал драстично наистина при нея, но не с отново преувеличените 50, а с 40 кила. Някои считат, че именно това ударно гладуване е катализирало рака му. Имунната система на политика е била драстично заслабнала. Не е ясно как самозванката се е решила да експериментира в такъв спорен медицински казус.

Неотдавна прочутата специалистка по диетично хранене изпусна нервите по адрес на Марта Вачкова и заяви, че някога тя и е била клиентка, но Емилова никак не се гордее с този факт. Така Вачкова преживя поредното разочарование, понеже не успя по никакъв начин да се втали при прословутата Емилова. Добре поне, че експериментът не й е коствал здравето, като това на фелдшерката Таня от Айтос.

Таня била красива и интелигентна, твърдят познатите й. Един ден лудва по системата на нашумялата по онова време Лидия Ковачева за лечебния глад. Тя става настолна книга на семейството. Таня се втурва да цери гастрит и косопад. Майка й също се оплаква от разни болежки. Решават да се отърват от тях чрез отказ от храна. Таня спира да ходи на работа. С майка й започват да живеят все по-отшелнически. Един ден нейни колежки я виждат да се разхожда рано сутринта. Отслабнала е невероятно, носи дрехите на братчето си, едва ходи. Въпреки това тя отива в клиниката на д-р Емилова край Варна. Но вече е толкова изнемощяла, че едва крета. таня от айтосПревърнала се е в жив скелет. В морската столица остава 4 дни. Казва, че храната не й харесва и напуска. Накрая акостира при „гуруто” си Лидия Ковачева в София. Оплаква й се, че от всяка храна я боли стомахът. Цери се близо седмица, яде по 10 грама препечен хляб, дори пюре от картофи. Един ден заявява, че се прибира в Айтос и след 2 дни ще се върне отново. В родния си град Таня изпада в кома. Приета е в болница, където след два дни умира. При аутопсията лекарите се хващат за главата – всичките вътрешни органи на момичето са напълно атрофирали. “Подобно нещо съм виждал само във филмите за фашистките концлагери, казва лекуващият лекар Тома Томов – При глад организмът първо топи мазнините, после мускулите. Накрая започва срив на вътрешните органи, което е необтратимо”.
През цялото време Таня е в пълно съзнание. До последно вярва, че ще оцелее. С готовност сътрудничи на лекарите в усилията им да го излекуват. Хранят девойката със специални американски субстанции за недоносени бебета, по 40 г дневно, което прави една лъжичка. Вливат й разтвори и ензими, за да позакрепят организма й. Но тя е толкова слаба, че няма сили да диша…

Това е историята на едно момиче, съсипано от “лечебния” глад и тази история, уви, далеч не е единствена!

Мъж на средна възраст решил да се подложи на “лечебното гладуване” на д-р Емилова, но в последствие си навлякал няколко болести накуп – запушени пикочни канали, довели до операция,  болно сърце, високо кръвно и още няколко по- дребни.

Все повече се надигат гласове, искащи прекратяването на дейността на скандалната докторка. А форумци се питат: ”Като лечението й е толкова добро, защо тя е толкова дебела?!”

Въпреки старателното изтриване на мнения от интернет, съществува и цитат на известния актьор и бивш депутат Явор Милушев. Според него след “лечебното” гладуване при Емилова се е наложило да бъде откаран в близката до мулташкия хотел, където практикува, варненска болница. Където го спасили прогресивните сили.Yavor-Milushev-3
Д-р Емилова неведнъж е казвала, че доматите са бич за организма. Те го тровели, разяждали го и т.н. Доматите вече няколко века са основна храна за българите. Допреди двадесетина години бяхме сред най-здравите народи на света именно благодарение на неповторимите родни зеленчуци и правените от тях салати. Здравето на нацията се крепеше на това, тъй като болничната ни система никога не е била на някакво величествено равнище. Световното списание HEALTH постави доматите в топ 25 на най-полезните храни на планетата. Изследването е проведено от стотици международно признати и истински учени, които доказаха, че доматите намаляват риска от заболявания на стомаха. Най-точно това се усеща при риска от рак на дебело черво. Хората, които обичат и хапват редовно домати са изложени на него с 50% по-малко от останалите. Това сочат изследванията на всепризнатите международно капацитети.

Може би е време Емлова да спре дейността си! Особено, след като изясним, че и млечните продукти, като мразеното от нея сирене, никак не са вредни. Дори напротив. Млякото и продуктите от него помагат на зрението. За младите хора, които вследствие на индустриалното влияние върху атмосферата, страдат от много алергии, то е полезно заради спестения риск от тях. Млечните продукти също така намаляват неприятните рани. В България където населението масово страда от костни проблеми, традицията ни, налагаща киселото и прясното мляко и сиренето способства за спестяване и на тази мъка поне в някакъв процент.

Наяве в последно време излизат връзките на нашумялата лекарка с Мултигруп, считана за фирма октопод на ДС. Има данни за обвързаност с полицията и не на последно място с някакви спорни личности у нас и от чужбина.

Все повече се надигат гласове, искащи прекратяването на дейността на скандалната докторка.e

Емилова е офицер от санаториума на МВР в комплекса “Дружба” по времето на соца. Затова мнозина се шегуват, че логото на клиниките й би трябвало да бъде “Нас родната полиция ни пази!” Именно като дежурна по санаториум Емилова за пръв път вижда вестникарска изрезка с откъс за теорията на Лидия Ковачева. “От първата секунда аз повярвах, че написаното е истина и нещата стоят точно така“, признава пред един вестник лекарката. Пожелава да се запознае с Ковачева и да почерпи от опита й. По онова време Ковачева е вече на 78 и не проявява ревност към препредаването на щафетата. С охота си разказва всичко. Лидия Ковачева не е лекарка и няма връзки с МВР. Две основателни причини да си отиде от тоя свят без клиники, пари и почести. За разлика от нея Емилова има зад гърба си 23 години стаж и стабилни връзки с униформените. Напипала е златна жила за бизнес занапред, който изглежда лесно осъществим с МВР-то зад гърба й. Докторката много добре се ориентира като “разчита” психологическите промени в народната съдба. А именно, че българинът тежко преживява прехода и все повече боледува, а лечението навсякъде е скъпо – и през болниците и при частника. При частника обаче търси човешко отношение и надежда, колкото и да му струва. Първата спортна програма на д-р Емилова се настанява в един от хотелите на МВР. Той е закупен от прохождащата “Мултигруп” на Илия Павлов. Павлов купува и Шведския хотел, т.нар. Гранд-хотел, както и съседни хотели с добро реноме като “Лебеда”. Именно в “Лебеда” се настанява първият дебелариум на Емилов, където една от първите й пациентки става генералската щерка и ДС служителка от времето на соца, преминала плавно в прехода на бившата “Балкантурист” – Недялка Сандалска. Така “гърбовете” на Емилова растат и се разрастват в нови “хоризонти”, съчетаващи минало и настояще – бившето МВР с представители на разбесувалия се следпреходен капитализъм у нас. Дейността на Емилова започва да се разпростира от морските и в планинските курорти. В хотел “Рила” в Боровец изниква първият планински дебелариум. Името на д-р Емилова започва да се митологизира. Заедно с венцехваленията обаче тръгват и слухове за провали.

1 коментар

  1. Много лоша статия. Една лъжичка не е 40 грама. И преди да пишете нещо съберете информация, не изсмукано от пръстите……………..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук