Симеонов седна в премиерския стол на Борисов, но бързо му се стъжни щом шефът се появи! Ексклузивни СНИМКИ

0
1267

Вицепремиерът Валери Симеонов и лидер на НФСБ явно има големи мераци да се „изкачи в политическата стълбица“. Това стана видно от действието, което той направи преди началото на днешното заседание в Министерския съвет.

Симеонов съвсем безцеремонно седна на премиерското място, което е отредено за министър-председателя на Република България Бойко Борисов, видя репортер на БЛИЦ. Нахилен до уши той реши да се позабавлява преди останалите министри от кабинета да се явят в залата.   Свидетели на сценката му бяха вицепремиерите Томислав Дончев и Екатерина Захариева.   Забавлението на Симеонов обаче бе кратко и само за миг си представи, че е премиер на България, защото секунди след това се появи действащият министър-председател на страната ни Бойко Борисов и Симеонов бързо „вдигна чукалата“ си.

Интересно, но след като стана от премиерското кресло усмивката на лидера на НФСБ изчезна за секунди. БЛИЦ припомня, че веднага щом седна на мястото си премиерът Борисов от своя страна изригна заради адската катастрофа със 17 трупа, която стана в събота край Своге, и обвиненията, които лидерката на БСП Корнелия Нинова изсипа по негов адрес и по адрес на правителството му.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук