Скандален случай в Пловдив! Турски студент насилва гаджето си да се забулва

0
1656

27-годишен турски студент по медицина в Пловдив насилвал гаджето си да се забулва, следял я както с жива охрана, така и с камери пред дома й, като й обяснявал, че много я обича.

С любовта до полуда той оправдавал ревността си, заради която обаче често пребивал половинката си. За фрапиращия случай разказва съоснователката на фондация „Джендър арлтернативи“ Рада Еленкова, работила по случая.

24-годишната пловдивчанка, която също е студентка, си хванала гадже с 3 години по-голямо от нея. Той бил роден и израснал в Турция в богато и известно с традициите си тамошно семейство, които се опитвал за наложи във връзката си в Пловдив. Отношенията между двамата започнали да буксуват заради силната му ревност. Той често се оправдавал пред момичето с думите: „Аз те обичам и затова те ревнувам, а ти трябва да се съобразяваш с мен да не ме нараниш“.

Стигнало се дотам, че студентът започнал да ограничава тотално момичето, да я кара да се забулва, за да не е изкусителна. Той искал от нея да крие лицето си, за да бъде готова само за него. Наел двама-трима мъже за нейната охрана. Те следели пловдивчанката дали спазва дневния си режим-кога отива на почасовата работа в офиса, кога излиза, къде отива, дали и кога на лекции, както и с кого. Гардовете не били ангажирани 24 часа в денонощието, а само в определени часове. Чужденецът сложил камери пред входа на блока й, за да следи кой влиза и излиза от там.

„С нас се свърза нейната приятелка, защото момичето бе напълно неспособно да се отклони от маршрута си“, казва още Еленкова, цитирана от „Телеграф“. На срещата им девойката отишла с насинено око. Разказала на Рада, че предишната вечер с гаджето й били на дискотека. Въпреки налаганите ограничения девойката все пак излизала по заведения. На дискотеката обаче студентът си въобразил, че приятелката му заглежда в друг мъж, а и че и нея я заглеждат. Цатова когато се прибрали, й устроил сцена на ревност и я пребил.

От фондация „Дженър алтернативи“ вече са помогнали на младата дама да си стъпи на краката и да се отърве от приятеля си насилник./PIK

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук