ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ! Едно от кланите момчета в София е налагано с брадва или лопата!

0
1416

Едно от момчетата е ударено в гърба с брадва или лопата, а другият младеж е с порезни рани по ръцете и тялото. Отдавна не сме виждали такова насилие. Но през последните 10 години явно гледат много филми и напрежението ескалира, трябва да има има образование. Става въпрос за деца на 17 години. Няма опасност за живота им. Това заяви д-р Атанас Кацаров, началник на клиниката по детска ортопедия травматология в „Пирогов“ в ефира на БНТ по повод двата инцидента с намушкани момчета снощи в София.

„През лятото травмите са повече. Колкото повече деца има толкова повече травми – при малките от игра, по-големите – карането на велосипед, а при младежите – карането на мотоциклет. Що се отнася до карането на велосипед, той заяви, че културата на каране на родители и на деца е много ниска. До 5-годишна възраст всяка една травма на детето е свързана с невниманието на родителите, а след тази възраст – трябва сериозно образование и на родители и на деца“, категоричен е травматологът.

По думите му едно дете може да има счупване на кост и да не я усети цяла седмица, затова е необходимо да се вземат мерки веднага след падане. Припомняме, че двете 17-годишни момчета, бяха нападнати в понеделник вечерта в София.

Снощи едното момче беше намушкано на спирка на градския транспорт, а неговият връстник беше пребит и също наръган на метри от 1-во полицейско управление в столицата. Тийнейджърите са приети в спешното отделение на „Пирогов” с множество рани и са оперирани. Едното момче е с рани по главата, гърба и ръцете, а другото с тежки наранявания на главата и други части на тялото.

И двамата са без опасност за живота. Според учениците, нападателите им били с качулки и бръснати глави. По първия случай са задържани четирима души. В двама от тях са открити оръжия. За нападението на другото момче също има задържани. Според свидетели става дума за футболни агитки./PIK

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук