СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! Нощни клубове предлагат ВИП стаи за друсане и секс

0
1355

Нощни клубове предоставят ВИП стаи за друсане и секс, в които се влиза след въвеждане на ПИН код. Комбинацията от 4 цифри се давала на най-доверените клиенти, които правят големи сметки, пише в. „Телеграф“. Помещенията се водели сервизни, с достъп само за персонала.Но в тях се усамотявали и външни лица.

VIP тоалетните, до които останалите клиенти нямат достъп, също оставали място за смъркане на кокаин, охрана осигурява усамотението там на заможните му любители.

Ако преди време, когато имаше сериозен монопол на пазара, белият прах се предлагаше в хартийки с надпис „ВИП“ и „Оригинал“, сега дозите,минаващи за добри,се продават в умален вариант на пощенски плик. Върху хартията има надпис „Pure 100%“, което означава „чист“ на английски. Брандирането по този начин помага на клиентите да познават стоката и да търсят именно нея , а надписът трябва да им създаде усещането ,че купуват чист материал, както на жаргон дилъри наричат стоката си.

Цената на грам с надпис „Pure100%“ върви по 140 лева, кокаинът с повече примеси се търгувал в т.нар. спейсбек, малки найлонови пакетчета за по 120 лева .

Според разследващи част от оборотните дилъри работели на смени- една нощ пласирали в един клуб, на следващата отивали в друг. Обикновено се появявали след 1 часа, когато партито вече било в разгара си, а клиентите са обърнали по две напитки и са склонни да добавят стимуланти към вечерта.

Поръчки за бялата отрова се приемали както на номер с предплатена карта така и по Вайбър, а дилър на средно ниво си докарвал „заплата“ между 5 и 6 бона месечно./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук