ТОТАЛЕН БЕЗУМНИК! Москов прави коалиция с Путин!

0
1361

След като „оправи“ здравеопазването с безумната си реформа, министър Петър Москов запретна ръкави като политически анализатор.

Безумието му стигна до там, че коалира АБВ, БСП и Владимир Путин. Здравният министър трябва най-добре да знае, че такива като него, които се мислят за Наполеон, Чърчил, Хитлер или Сталин, имат спешна нужда от лечение в специализирано заведение.

„БСП с новия  лидер Корнелия Нинова всъщност прокарват една нова промяна в политиката на страната и имат една единствена цел – да ни направят пропутинова държава. Към тях се присламчват и АБВ. Това нещо е страшно, разбирате ли?! И е доста по-важно от това дали една партия ще хване 3 или 6 процента на изборите“, припя Москов на капацитетите в анализите в сутрешния блок на Би Ти Ви. После обясни, че партията, на която е основател – ДСБ, няма никакво място в опозиция, която тласка страната ни към една пропутинова политика. Според „ерудита в политиката“, енергетиката всъщност била една от основните причини АБВ да се оттегли от кабинета „Борисов 2“.

Москов обаче не можа да даде адекватно обяснение на факта, че говори за други партии в опозиция, а сам е част от Реформаторския блок, на който единия „етаж“ е в опозиция, а другия е в управлението. „За мен Реформаторският блок трябва да се събере отново и да отговори адекватно на предизвикателството, което се готви – тази пропутинова България. А партията, на която аз съм основател – ДСБ, има един девиз: „За една по-силна България“, пише ПИК. Такава България няма място в опозиция, в която са АБВ и БСП, които работят за линията на Путин“, удари се в гърдите Москов.

Накрая здравният министър с пръстовите отпечатъци, както ще бъде запомнен Москщов, допълни, че не смята,че ще има предсрочни парламентарни избори, защото в момента в страната няма нито сили нито условия за такова нещо.

 Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук