СКАНДАЛНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Лична драма: Асансьорът не работи два месеца, техниците ме заплашват

0
131

Два месеца асансьорът в блока не работи. Засяда между етажите, спира изведнъж, тръгва, без да бъде повикан, отваряш и виждаш шахтата. Звънях 1000 пъти на фирмата, която уж трябва да се грижи за него – „Елит асансьорен сервиз“ ЕООД. Почти всеки път идваха, ръчкаха нещо и великият ни лифт тръгваше за по 1-2 часа, а после – нъц.

Веднъж работи, веднъж – не. Явно техниците не могат да си свършат работата и е като да сложиш лепенка на счупено.

Опитах се да помоля домоуправителя да сменим фирмата, но не. Той ги намерил, той ги наел, най-добрите били. Да, ама не. При последното обаждане към тях заявих, че ще се обадя на Държавната агенция по метрологичен контрол да ги провери и свиках общо събрание на блока.

Първо започна телефонен тормоз от страна на фирмата, днес дойдоха да ме заплашват вкъщи, че ако подам сигнал срещу тях, лошо ще стане. Не стига това, но и щели да им наложат глоба. Не знам каква е фирмата „Елит асансьорен сервиз“ ЕООД, нито на кого е, но знам едно – неизправен асансьор може да бъде опасен, и то много. Как се стигна до момента, в който частни компании открито да признават, че не спазват законите и разпоредбите и че ако бъдат проверени, глобата не им мърда. И това ще остане ненаказано? Не искам да живея в такава държава.

Илияна Асенова, София

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук