СКАНДАЛ! Община прати баби на концерта на Веско Маринов с държавни пари

0
1343

Весели, щастливи и превъзбудени пенсионери – такава беше в основната си част публиката на концерта на Веско Маринов в зала „Арена Армеец” преди броени дни.

Зажаднелите за социален живот възрастни хора не скриха емоциите от музикалното мероприятие на любимеца си, чиито песни знаят наизуст.

Извън еуфорията от преживяването обаче, изниква въпросът как бабите и дядовците са успели да отделят пари от скримните си пенсии, та да гледат на живо концерта на Веско.

„Ааа, от общината ни изпратиха. Те платиха всичко – и билетите за концерта, и автобусите, с които дойдохме и ще ни върнат. Всичко организират от общината”, отговориха на журналистически въпрос представители на пенсионерки клуб „Бяла роза” от Казанлък.

Бабите не са изпедепсани да послъгват като родните политици и си казаха истината – а именно, че са похарчени държавни пари, за каузата да видят Веско Маринов на живо.

И след като кметицата на града е от ГЕРБ, неминуемо идва въпросът – случайност ли е, че тя е решила да похарчи народната пара за концерт именно на Веселин Маринов, за който е всеизвестно, че е казионен изпълнител на партията…/ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук