Скандал! Топ разкритие само в Дейли Прес! С армия от „тролове“ и сателитни медии Дългия и Моника Станишев клатят държавата! ВИЖТЕ коварната схема наречена „черен интернет“!

0
1681
Доказателство че Краси не спира да ни натиска да лайкваме нещо. Кой го превърна от актьор в трол?
Доказателство че Краси не спира да ни натиска да лайкваме нещо. Кой го превърна от актьор в трол?

Абсолютният дилетант в политиката Слави Трифонов – Дългия доказа за пореден път че е цар на манипулацията и на прокарването на корпоративни интереси облечени в „обществено полезни каузи“ . Средствата и способите да прокара преимуществото си  момчето от Учиндол, надминават очакванията и на най- големите медийни спецове и политически експерти. Слави напълно доказа че умее добре да управлява общественото мнение , прекарвайки през диванчето си в така известното си шоу по Би Ти Ви откровени медийни рекетьори, некадърни политици – кукли на конци, абсолютни и доказани престъпници и корупмирани държавници и да ги представи в светлината на паднали ангели. Това не всеки го умее а Слави показва талант. В средите на свободното слово вече се признава този талант на Дългия и дори се сравнява с метафората – на Слави и кофа с лайна да му дадеш той и ред. колегията му ще го представят като най – вкусния шоколад и ще облекат кофата в морал. Разбира се срещу …. това което поиска Слави. Неговият интерес трябва да бъде задоволен. разследващите журналисти на Дейли Прес – първият български електронен таблоид обаче, попаднаха на следа , която ще представи Слави не само като топ манипулатор шоумен ами и като скрит медиен бос. Изключително достоверни източници ни довериха че Дългия от години тайно работи със скандално известната бизнес дама Моника Станишева. жената – олигарх , съпруга на позорно провалилия се лидер на БСП – Сергей Станишев от години инвестира в електронни медии а от скоро е бос на новото течение в черния мидиен бизнес – бизнеса с тролове. Оказва се че съдружник таен в този нейни бизнес е именно Слави Трифонов. Всеки ден, ежечасно троловете на Дългия в социалните мрежи и форумите в Интернет манипулират и прокарват в публичното пространство теми изгодни на тайния медиен тандем.

По цял ден официалната страница на Краси Радков ни обяснява колко лош е Бойко. В това число и с жълтини., които Слави ненавижда.
По цял ден официалната страница на Краси Радков ни обяснява колко лош е Бойко. В това число и с жълтини., които Слави ненавижда.

Основната атака е персонална срещу Бойко Борисов и срещу неговото управление, прокарват се коментари колко е велик Слави и добре би било да влезе във властта за да спаси всички България от лошотията. Изключително обидно е за всички фенове на българската сатира и култура е че в армията от тролове са включени всички от екипа на Слави в това число и актьорите. Официалната фейсбук страница на един Краси Радвом например през минута бълва пропагандни линкове и апелира към хората да коментират и лайкавт поредната плювня срещу Бойко и срещу враговете на Слави, плюе Русия и хвали великата Америка. Защо? жалко наистина за таланта на Краси Радков, защото работата му е да ни весели и да ни прави щастливи а не да изпълнява пропагандните поръчки на своя гологлав бос. Ние от Дейли Прес определено мислим така. А вие?

сергей и моника

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук