Слави гради частно кино за 1 милион

0
638

Шоуменът Слави Трифонов строи частен киносалон за над 1 милион лева в тузарското си имение край Перник, съобщава вестник „Уикенд“, позовавайки се на близки до тв водещия.

Според тях, киното няма да има аналог в света и ще е последен писък на модата. Отлично осведомени източници твърдят, че учиндолският славей вече е платил половин милион лева за техника на японския концерн „Сони“. Оборудването ще бъде доставено и монтирано в залата на частния му имот в края на годината.

В кинозалата на Слави ще има 20 места като вместо традиционните седалки ще има разтягащи се фотьойли, които могат да се превърнат в удобни легла с помощта на електронни бутони.

С нелеката задача по строежа на кинозалата се е заел пернишкият строителен бос Станислав Добрев – Слави Транспорта. Очаква се Дългия да се нанесе в новото си имение край село Кладница още следващата пролет. По груби изчисления то струва 5 милиона лева.

imot-slavi

Строежът на сградата започна преди около година когато той купи 4 декара земя до вилното селище „Селта хил“, намиращо се между селата Рударци и Кладница.

Първоначално шоуменът имал намерение да купи къща до самия комплекс, но не си харесал такава. Били еднакви. Затова решил да купи терена и да изгради резиденция по свой вкус, с който да събере очите на съседите.

Имението е със застроена площ от 1500 квадратни метра. Освен основната постройка телевизионерът гради още три в рамките на купения от него терен – затворен басейн, частен киносалон и малка къща, която ще бъде обитавана от охранителите му.

Докато чака новия си дом, Слави Трифонов живее в луксозен мезонет от затворен тип в квартал „Борово“ в столицата. Жилището му се намира в близост до това на друга телевизионна легенда – новинарят Юксел Кадриев.

Източник: в. „Уикенд“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук