Слави Трифонов запаса пистолет! Дългия си купи оръжие за 4 бона от скандален търговец!

0
2008

Слави Трифонов се движи с пистолет из София от няколко месеца насам, твърди столичен вестник, като се позовава на доскорошен служител във фирмата на Дългия „Седем осми”.

Неотдавна гологлавият водещ броил 4000 лева за пистолет „Зиг Зауер”, след като се сдобил по втория начин с разрешително за оръжие от служба КОС към МВР.

„Слави имаше лиценз да притежава ловни оръжия, както и оръжия за културни цели, издаден му от МВР преди десетина години заради продуцентската му фирма. Беше подал документи в МВР, че му трябват оръжия за заснемането на видеоклипове, филмови и телевизионни продукции. Наскоро, когато трябваше да си поднови лиценза, поиска да изкара и разрешително за носене и употреба на огнестрелни оръжия. Плати си 1000 лева на когото трябва и даже не се яви да подаде документи – донесоха му разрешителното в кабинета”, спомня си служител на Дългия.

След като се сдобил с лиценз, Трифонов се запалил по стрелбата и си наел личен инструктор.

През последните 6 месеца Слави ходи да стреля поне по един път седмично в стрелбището на скандалния оръжеен търговец Десислав Делев, придобил печална известност като собственик на взривената военна складова база край Петолъчката, която бе вдигната във въздуха на 5 юни 2012 г.

„Ходи с пистолет на кръста, за да си повдига самочувствието. За какво му е иначе? Нали уж се е обградил с мутри, ежеминутно го охраняват поне петима – едва ли се чувства несигурен”, коментират под сурдинка служители в „Шоуто на Слави”.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук