Слави Трифонов не пропусна Годжи на рождения му ден: Вижте какво направи!

0
1506

Слави Трифонов и Георги Милчев са близки приятели от над 30 години!

Днес Годжи навършва 48 г., а Слави Трифонов му честити във Фейсбук. Музикантът е с 3 години по-млад от шоумена, но двамата са много близки приятели вече твърде дълго време.

Затова не пропускат да празнуват личните си празници заедно. Дългия написа в социалната мрежа “Честит Рожден Ден, Годжи!”, като към това добави и видеоклип на двамата от изпълнението им на “Жива рана” по време на един от техните концерти.

Приятелството на Слави Трифонов и Георги Милчев датира от началото на 80-те години. Двамата попадат в една и съща гимназия и бързо разбират, че имат еднакъв поглед върху живота.

Още в онези години те редовно се събират, за да свирят. Училището им е музикално и това е основното, което всички там правят. Евгени Димитров – Маестрото също е част от тяхната компания.

Всъщност именно Евгени запознава Слави с Годжи. Така те формират трио, което е актуално и до днес.

По-късно пътищата и на тримата пак се пресичат. Дългия, заедно с Камен Воденичаров, прави “Ку-ку”, а приятелите му от гимназията са поканени да участват в проекта.

Същото се повтаря и с “Каналето”, докато един ден Слави Трифонов не се отцепва. Той сформира “Хъшове”, като взима със себе си “Ку-ку бенд”.

Така се стига до “Шоуто на Слави”, което вече 17 години е на екран и все още е. Слави Трифонов е продуцент и водещ, както винаги е било, а Годжи е част от музикалния състав.

Те двамата и Маестрото имат отделно и друг общ бизнес. Те са съдружници в музикалната компания “Седем осми”, която продуцира музикални таланти.

Едно огромно приятелство продължава вече повече от 30 години. За цялото това време Годжи стана име в България, но в личен план нещата куцат.

Той се разведе още преди години, като от този брак има син. Оттогава търси постоянно любовта, но тя все му бяга.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук