СЛЕД РАЗСЛЕДВАНЕ НА ДЕЙЛИ ПРЕС! Адът за сираци: Топката за извращенията във Фондация „Конкордия България“ вече е в Столична община?!

0
3667
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес" - вестник "ТОП ПРЕСА".

1 седмица след първия ни материал за Адът за сираци, а именно Фондация „Конкордия България“„Георги Господинов пред ДЕЙЛИ ПРЕС: Проституция, кражби, изнасилвания, търговия с дарения… И всичко това се „покрива“ в фондация „Конкордия България“!“ от 18 май, Държавната агенция за закрила на детето все още е без резултати от „проверката“ си. Оказва се, че оттук нататък по-конкретните реакции трябва да дойдат от Дирекция „Социално подпомагане“ към Столична община, научи „Дейли Прес“ от пресцентъра на (ДАЗД). Заключенията на последната извършена проверка са повече от любопитни – страховитите истории, които разказват децата, хем ги има и хем ги няма във времето и пространството.

Първо, се оказва, че в началото на 2016 г. 15-годишната Дева-Мария реже вените си пред социален работник, а той не вика нито полиция нито линейка. Това става ясно след публикация в Агенция „Скандалните Новини“.

Преди седмица лицето Георги Господинов заяви, че: Проституция, кражби, изнасилвания, търговия с дарения… И всичко това се „покрива“, когато дойде време за посещения, дарители, инспекции, медии. Толкова добре се прикрива, че хората, които идват, остават с впечатление, че на тези дечица нищо освен мама и татко не им липсва. А децата не си и помислят, че могат да разкажат на някой непознат какво се случва всъщност – първо защото едва ли някой ще им повярва, второ – защото така ще си навлекат гнева и на възпитателите и на по-големите.

 

За длъжността „социален работник“ той обяснява, че тези хора са по-лоши и от децата – имало е случаи, когато дори служителите на „Конкордия България“ са се гаврели с деца. Всички са били наясно какво се случва, но никой не си е правел труда да вземе мерки. Порасналите деца в фондацията са необходими на възпитателите, за да им помагат да се спазва „реда“.

„Домове не за сираци, а за престъпници и курви.“ Това е заключението на Георги за институциите и за децата, които растат в тях.

СЛЕДИМ ТЕМАТА! (ОБНОВЕНА)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук