СЛЕД 10 ГОДИНИ ГЕРБ НА ВЛАСТ! НЯМА ДА ПРАЗНУВАМЕ ВЕЛИКДЕН КАКТО БЕШЕ ПРЕЗ КОМУНИЗМА, НО ТОЙ „НАЧАЛНИКА“ ВИЖДА БОРИСОВ, ВСИЧКО ВИЖДА

0
183

Десет години Герб ченгетата на власт и комунизма в България се завърна!

Тази година вече е ясно, няма да празнуваме великден с близките си, няма да влизаме свободно в църквите да отдадем почит на господ, няма да можем да изведем децата си на разходка! Колко удобно в България имало заплаха от пандемия.

Борисов, който раздава пари на пенсионерите за коледа, онзи ден! Трябва да е наясно, че той „началника“ всичко вижда, така че скъпи сънародници, след тези десет години управление на мутро бандитите от Герб с червени партийни книжки от БКП, комунизма се завърна, такива празници като великден те няма как да ни разрешат да празнуваме.

Е номера поне засега всеки да е с намордник, пардон маска за празника не мина, но не се знае има още време, може да се опитат пак да ни го наложат и това. Но пък е хубаво и господата така наречени политици в България да чуят хората, защото нещата може и да изглеждат привидно спокойни, но няма да е все така.

Все пак държавата не е болница, която да затворят за няколко дена за дезинфекция, а и предвид факта, че май само хората са длъжни да спазват правилата, а някои се мислят за богоизбрани, нищо чудно недовлството все по – силно да се чува не само в социалните мрежи и тогава няма какво и как да помогне на Борисов, защото както казахме в началото, той „Началника“ гледа.

News24sodia.eu

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук