СМЪРТНА ЗАПЛАХА! Дъщерята на Анита Мейзер трепери за живота си

0
1466

Дъщерята на Анита Мейзер – Джулия, е избягала от Варна. Тя е опразнила луксозния си апартамент, в съседство с този на майка й и се е преместила в София, съобщава столичен ежедневник. Момичето се страхувало от вендета от близките на убития трети съпруг на майка й – културиста Николай Димов.

Той издъхна удушен със свински опашки в дома на майка й Анита, след като Мейзер лично стегнала примките около врата му. По обвинението за непредумишлено убийство Анита отнесе 3 години и половина затвор на първа инстанция и вече е в Сливенския затвор. Там тя чака втората част на процеса, която ще започне в началото на април.

Дъщеря й Джулия я посещава в затвора всяка събота и неделя, за да поддържа духа й. джулия се е завърнала за постоянно в България. Хубавицата изоставила луксозния живот, който води в Лас Вегас, и анулирала планираните воаяжи в цял свят, защото се е захванала със защитата на майка си. Тя се страхувала да остане в морската столица. Красавицата споделила с близките си и с адвоката на майка й, че е чула заплахи от близките на убития. Николай Димов. Негови приятели и роднини се заканили да мъстят на родата на Мейзер за нелепата смърт на мъжа й.

Някои от неговите приятели отправяли директни обвинения, че Анита планирано е умъртвила съпруга си. Други пък заплашвали да си „разчистят“ сметките с Анита, след като тя излезе от затвора. Адвокатът й Петър Чалъмов също потвърдил, че е закрил заседанията, защото агитка идвала да усвирква и крещи срещу Анита в съдебната зала и я докарвала до нервна криза./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук