Софи Маринова и Гринго с горещи татуировки (СНИМКИ)

0
4325
Снимка: Kliuki.ws

Софи Маринова и Гринго си направиха нови татуировки, за да докажат любовта си един към друг. Те изписаха завинаги имената си по тялото на своя любим.

„Новите ни придобивки“, похвали се ромската перла в официалната си страница във Фейсбук, пише „България днес“.

Софи Маринова е снимала новите им татуси с Гринго отблизо.

От кадрите не става ясно къде са.

Татусът на Софка е с името на Гринго. Името на нейния любим е изписано върху огненочервена целувка. Гринго от своя страна татуира името на своята бъдеща съпруга Софка в диаграма за пулс, а буквата „ф“ от името на ромската перла е под формата на сърце.

След като Гринго излезе от 10-месечния си престой в затвора, Софи не спира да го глези и да му угажда.

Image result for Софи Маринова и Гринго с горещи татуировки
Снимка: HotArena

Припомняме, че любимият на Софка бе задържан по обвинение за рекет на айтоски бизнесмен и искаше от него 50 бона. Според слухове, Гринго предприел този опасен ход, за да спаси своята любима Софи от борчовете, които имала. Затова и след излизането му от затвора Маринова прави всичко възможно Гринго да се чувства повече от добре.

Софка не спира да харчи пари за своя любим и дори му купи нова кола. За рождения ден на Гринго Софи се изръси с голяма сума, за да му купи голям джип. Той се оказа прекалено мощен за мъжа на певицата и Гринго го замени с друга не по-малко тузарска кола.

Ромската перла успя да си открадне и няколко дни от натоварения си график, за да отидат с Гринго на почивка. Двойката предпочете Бургас, за да се порадва на хубавото време и топлите слънчевите лъчи. Вечер семейството обикаляше по баровете и се черпеше с коктейли.

Гринго и Софка летят на крилете на любовта и най-вероятно планират сватбата си, защото до края на годината не остава много време, но Софка все още пази в пълна тайна всичко около събитието.

Image result for Софи Маринова и Гринго с горещи татуировки
Снимка: Kliuki.ws

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук