Социалистически караул пази козите на баба Дора в Шарково

0
3333
Снимка/източник: Лилия АНГЕЛОВА - фоторепортер на Информационна агенция "Дейли Прес"

Социалистически караул пази козите на баба Дора в Шарково. След намеса на Нинова, обстановката в Шарково е спокойна. Атанас Зафиров от ИБ на БСП и хора от цялата страна пазят животните, съобщава социалистическата партия.

„Операцията по евтаназиране на животните е спряна. Много хора са дошли от цялата страна, с които пазим оцелелите животни. Чакаме решението на Административния съд. БСП е сред хората и ще продължим да ги подкрепяме!“, обяснява Зафиров.

Припомняме, че Корнелия Нинова обяви, че БСП пускат спешно жалба до прокуратурата, с която искат спиране на заповедта за избиване на животните.

В ръцете на правителството са всички инструменти за овладяване на кризата,коментира президентът Румен Радев днес. Той посочи, че с тревога следи действията на кабинета по ликвидирането на огнищата от чума и „за съжаление, гневът на пострадалите стопани и на хора в цялата страна е вече налице“.

Припомняме, че за първия случай в Ямболско бе съобщено преди три седмици. По-късно бе дадена и специални пресконференция.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук