СРАМ! СЛУГАТА НА БОРИСОВ СЕ ОБАДИ: Сам предложил да се махне клас „прослужено време“!

0
6374

”Не идвам от приют за безработни, клас ”прослужено време” не трябва да има”. Това заяви като лично мнение вицепремиерът Валери Симеонов в кулоарите на парламента по повод искането от бизнеса да отпадне клас ”прослужено време” в заплатите на работниците.

Симеонов увери, че тази идея той не е обсъдил с премиера Бойко Борисов и с депутатите от ГЕРБ. „Може би не трябва да имам собствено мнение, като съм вицепремиер?! Или пък – о, какъв ужас, ако моето мнение не съвпадне с това на БСП и на Корнелия Нинова, която не я знам колко стаж има“, ироничен бе Симеонов.

Според него въпросът за отпадане на клас „прослужено време“ трябва да се обсъди в Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС). Вицепремиерът критикува синдикатите, които не искат да се срещнат с него по темата. Раздуват пропаганда, с която обслужват БСП. Да ходят да се срещат с Корнелия Нинова, тяхно право е, отсече той.

„Кой е казал, че доходите ще се намалят? Ще се вкара в заплатата и оттам нататък заплатата, която трябва да се дава според количеството и качеството на вложения труд, тя ще осигури поминъка на този човек“, обясни Симеонов.

Има пазар на труда и този пазар на труда трябва да определи, че заплатата трябва да бъде съответна на съответните качества и количества на труда, допълни патриотът.
Доколко Симеонов може да говори за „собствено мнение“, е отделен въпрос. И на малките деца е ясно, че Борисов използва патриотите да му свършат мръсната работа, а след това ги унижава публично. Огромното его на Борисов го кара да прави всичко, само и само да постигне своето. А останалите – те са просто кукли на конци.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук