Страшен шок: Излезе истинската причина за смъртта на Шарлопов! (олигархът не е умрял в дома си – подробности)

0
4244

Стефан Шарлопов не е издъхнал в дома си, а в този на любовницата си!

Олигархът Стефан Шарлопов почина съвсем неочаквано в нощта на 4 срещу 5 февруари. Кончината му потресе всички – още повече, че той се радваше на отлично здраве. Оказа се обаче, че си е отишъл от високо кръвно и удар, който получил от него.

Да, в частност причината за смъртта му е тази. Шарлопов действително си е отишъл от високо кръвно. Което обаче е вдигнал след употребата на хапчета за мъжка мощ.

С това разкритие хвърлиха страшна бомба едни от най-близките хора от обкръжението на бизнесмена. Те разкриха пред вестник “Уикенд”, че олигархът е бил при младата си любовница в неделя, 4 февруари.

Преди да се отдадат на ласки, той изпил по-висока доза от лекарството за сила в леглото, а после му станало лошо. Метресата на Шарлопов е момиче на възраст 25 години – много по-млада и от младата му съпруга Бояна Кехайова.

Най-странното в историята е, че след като Стефан Шарлопов вдигнал кръвното до тавана и му призляло, девойката не позвънила на Спешна помощ. А се обадила директно на Бояна Шарлопова, с която обсъдили какво да правят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук