СТРЕС! Краси Радков бесен, викат го на разпит в полицията!

0
1696

Питали го за изцепките на Методи Бачев

В неочакван екшън се забърка Краси Радков. Актьорът преживя няколко ужасни дни в полицията, пише столичен всекидневник.
За да заработи някой лев допълнителен хонорар, по време на лятната си отпуска той приел покана да е водещ на традиционния курбан на кукерската група в село Черниче. Именно там се разигра скандалната случка, в която бизнесменът Методи Бачев се изцепи грубо по адрес на премиера.

Като водещ на цялата вечер Краси Радков е гвоздеят на програмата. Именно той подава микрофона на Бачев, преди той да почне да говори.

Все пак актьорът първоначално се засмял на разиграната случка пред очите му. Няколко дни по-късно телефонът на Радков звъни на пожар, докато си почива. Търсят го от полицията, за да даде обяснения какво е видял и чул въпросната вечер.

Краси веднага се обажда на шефа си Слави Трифонов, за да му каже какво се случва. Първоначално Дългия е в шок защо ще разпитват актьора. В крайна сметка Краси отива на няколко пъти в полицията в Благоевград, за да дава отчет.

Така и остава загадка какви точно въпроси са му задавали, но според хора от екипа са го разпитвали за подробности как точно е протекла вечерта и дали може да потвърди думите от разпространеното клипче в интернет, че наистина са изречени на събитието.

Краси не е споделил подробности и с най-близките си колеги. Само казал, че се ядосал, защото го разкарвали за разпит. На същото събитие като част от програмата е бил и Шкумбата, но за него няма информация да е викан в полицията. След случката Краси се зарекъл внимателно да подбира ангажиментите си за в бъдеще. /Пик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук