СТУДЕНТСКИ ГРАД НАСТРЪХНА! Смазаха от бой портиерка! Кръвта й…

0
1436

Пребиха портиерка на студентско общежитие в София. Инцидентът е станал в сряда вечерта.

Група младежи са се спречкали и когато жената опитала да ги разтърве, попаднала между шамарите. Нанесени са и материални щети – изпочупени са прозорците във фоайето на блока.

По думите на началник-отдела на Студентски общежития и столове към Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“(МГУ), участниците в мелето не са студенти в МГУ. Той разказа, че група младежи са спрели пред блока с колите си, започнали да говорят на висок глас и пуснали силно музика. Тогава студенти от общежитието се показали и им направили забележка. Така възникнал конфликтът и спречкването.

Охранителката на входа, бивша учителка, се намесила и опитала да ги разтърве, но това не свършило добре за нея. Жената била пребита, а когато успяла да избяга и да се заключи във входа, биячите изкъртили и вратите и прозорците. Жената е била откарана в болница веднага след нападението и вече е изписана, но не е в добро състояние.

Щетите, според отговорника за общежитията, възлизат на около 400 лева. Ремонтни дейности вече текат, пише Фронт. По данни на МВР, портиерката е била нападната от четирима мъже, които обаче са успели да избягат веднага след пристигането на полицията. Според органите на реда тя не е била пребита, а бутната, при което се е ударила.

Свидетели разказват, че кръв е имало по цялата земя. Прозорците са били изпочупени изцяло.

Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук