СУПЕР СЕНЗАЦИЯ В Novinite.EU! Журналиста Тодор Стефанов се пусна с нова визия (СНИМКИ)

0
10533
Снимки: Информационна агенция "Novinite.eu".

С нов имидж издразни журналиста Тодор Стефанов бившия си Александър. След като разбра, че младият модел е обвързан с дру, Тодор реши да му покаже, че новата му връзка ни най-малко не го е трогнал.

Топ журналиста от социалните мрежи който в момента е репортер за Информационан агенция „Дейли Прес“ смени прическата си и изглежда по-секси от всякога. Както вече стана ясно, Тодор вече има нов приятел в живота си и новата му визия го потвърди, пише Novinite.EU.

Тодор Стефанов е най-търсеният български млад репортер установи проучване на Агенция „Novinite.EU“ в интернет търсачка Google. Звездата на сайта Информационна Агенция „Скандалните новини“ се нареди в челната петица, заедно с други известни криминални журналисти в България.

Оказва се, че в последната година у нас във виртуалното пространство хората са се интересували най-много от името „Кой е Тодор Стефанов и какво работи“.

Факт е, че Тодор Стефанов  направи истински фурор през последните две години, издавайки десетки разбиващи криминални разследвания, които оглавяват класациите и се радват на милиони гледания в интернет пространството.

През последния месец Тодор Стефанов предизвика голям интерес сред почитателите си с това, че е най скандалния репортер. 

А името му е най-търсено в Google с над 319 149 хил.

Източник: Google.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук