Тв звездите масово пред пенсия! Ани Салич, Гала, Ники Кънчев и компания драпат и след 50-те за тлъсти заплати

0
747

Тв звездите на екрана масово са в пенсионна възраст, установи проверка на „Ретро” сред ЕГН-тата на топлицата от екрана. Най-популярните водещи на трите национални медии отдавна не трябва да се показват пред камерите, ако се спазват международните стандарти, категорични са експерти. Родните випове обаче не искат и да чуят за отказване от екран и до последно драпат за сочни заплати и слава.

Ярък пример за втръснала на публиката тв звезда е Ники Кънчев. Ветеранът от „Стани богат” и „Биг Брадър” навъртя вече 11 сезона в култовото риалити шоу на Нова телевизия и вече е толкова преекспониран, че омръзна дори на най-големите си почитателки. Още повече че през последните години е видимо изморен и далеч не успява да достигне класата, с която се прочу навремето. Прави гаф след гаф в живите предавания и си навлече критиките не само на зрителите, но и на колегите си.

„Макар и само на 54 години Ники Кънчев вече изглежда грохнал, изморен и демотивиран. Проблемът на Кънчев, Гала, Ани Салич, Радина Червенова и Слави е, че нямат мярка и не си дават сметка кога е време да се оттеглят. Не може повече от 10 години да останеш интересен, с каквото и да се занимаваш пред камерата. Рано или късно образът ти се изтърква, ставаш досаден и аудиторията те праща „в пенсия””, коментират и тв критици.

Само и само да остане на екран, Ники Кънчев претърпя и куп метаморфози, с които опита да задържи по-дълго младостта. Той се подложи няколко пъти на тежки диети, за да свали биреното коремче, което бе заформил, след като закръгли 50-те. После пък увисна кожата му вследствие на бързото отслабване и водещият не се поколеба да опъне и бръчките, с които нямаше как да се появи на старта на поредния „Биг Брадър”. Дългогодишна борба той води и срещу оплешивяването, пак от суета, че с олисяло теме няма как да е тв звезда. Затова няколко пъти хвърля хиляди долари, за да си присажда коса в клиника в Истанбул.

54-годишният левент от Червен бряг сам не крие, че е подлагал лицето си на няколко подмладяващи процедури, а за да запази свежия си вид, той почти всяка седмица боядисва косата си. От срам първоначално тази процедура извършвал в домашни условия, но впоследствие започнал да посещава елитни салони, където да поемат грижа за косата му.

На същите жертви се подлага периодично и колегата на Ники Кънчев от БНТ – Тончо Токмакчиев. 52-годишният бургазлия е с още по-дълголетна кариера на екрана. Той е звезда още началото на 90-те години в „Улицата“ на Теди Москов и славната студентска програма „Ку-ку“, премина през „Каналето”, а вече близо 10 години е в Шоуто на Канала, където продължава да се изявява и пред камера.

Също като Кънчев и Токмакчиев отдавна е преекспонирал медийния си образ и не успява да впечатли с нищо свикналата до болка с играта му тв аудитория. За капак и той непрекъснато се подлага на процедури за сгъстяване на оплешивяващото му теме, както и на терапии против бръчките. И, незнайно защо, обаче продължава да драпа за изяви пред камера, въпреки че спокойно може да се изхранва с работата си като продуцент, както и от бизнеса с розово масло, който развива паралелно с медийните проекти.

За отказване от екрана не мислят и още куп суетни тв господа. Сред тях са до болка втръсналият на стари и млади Слави Трифонов, спечелил си прякора Мутрата, който се изживява като корифей на вечерните шоута, а отдавна е ударил дъното по рейтинг, Милен Цветков, а не на последно място – и Димитър Цонев.

Последният поне има какво да даде на аудиторията си, защото въпреки че отдавна е дядо, не спира да се развива не само като екранно лице, но и като тв журналист и от изявите му пред камерата лъха професионализъм, благодарение на който се радва на вярна аудитория. Още по-симпатичен е за зрителите, въпреки пенсионната си възраст, с факта, че е сред малкото популярни господа, които не се опитват да прикриват годините си. Вместо да опъва бръчки, да си присажда и боядисва косата, Цонев остарява с достойнство и демонстрира достолепността на опита от екрана на БНТ, където се изявява отново в последната година и половина.

„Митко Цонев е пример за водещ. Той успява да поддържа свеж имиджа си и начина на работа и остава в крак с времето вече близо 30 години. Това е рядко срещано за тв лице, особено с неговата популярност, защото не се взима на сериозно и не втръсва на публиката със звездно перчене в студиото, а и извън него”, коментират колеги на Цонев. Той събира адмирации и затова, че поддържа добрия си външен вид и младия си дух единствено със спорт и не пропуска всеки ден да тренира поне по час във фитнес залата.

Само със спорт младее и друг ветеран на екрана, който тази година ще чукне 50-те – Милен Цветков. Водещият, който мина през какви ли не роли пред камерата през близо 20-те си години в ефир, също ползва спорта, за да поддържа форма, и не е привърженик на пластичните операции и разкрасителни процедури. Той дори не боядисва белите кичури в косата си и се хвали, че изглежда с десетилетие по-млад благодарение на доста по-младата от него майка на сина му – Ивета. Именно тя върна към 30-те водещия, раждайки му второ дете малко преди той да чукне половин век.

Не така лесно обаче приемат напредването на годинките дамите на малкия екран. 45-годишната звезда на Нова тв Ани Салич поне от две лета насам не спира да се подлага на разкрасителни процедури. Водещата от Благоевград първо опъна бръчките на челото си, после и тези около очите, а прическите и цветовете на косата си сменя през ден, само и само да внася разнообразие в екранния си образ. Ани е новинарка повече от 10 години и е доста омръзнала на родните зрители, независимо че преди 2 години смени Би Ти Ви с Нова тв. Мнозина са на мнение, че е по-добре да се оттегли зад камера и да остави по-млади лица в ефир./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук