Теди Кацарова отказала да яде кучешко

0
1334

Ястие с кучешко месо е единственото, което Теди Кацарова отказала да опита по време на последната си кулинарна екскурзия до Виетнам. „Ядох алигатор, змиорка. Виетнамците готвят много интересни ястия. От всичко обаче така и не пожелах да опитам кучешкото”, заяви за „Монитор” певицата.Сред нещата, които я впечатлили най-много в азиатската страна, били хранителните навици на местните жители. „Ядат по малки порции свинско, телешко, пилешко, патешко, дори морски дарове – всичко това наведнъж.”

Освен заклет чревоугодник изпълнителката на „Роб” е и добър готвач. Точно колко голяма стихия е в кухнята ще разберем в „Черешката на тортата”, който тръгва идната седмица по Нова тв. Зад печката Теди ще премери сили с актьорите Ернестина Шинова, Коцето Калки, Мая Бежанска и Камен Воденичаров.

Готварството не измества фокуса на Кацарова от музикалната сцена и съвсем скоро тя ще пусне нов сингъл. „Снимките на видеото ще се състоят на много интересно и екзотично място. Повече за проекта обаче ще издам около 3 март”, обясни звездата. След успеха на „Любими песни за любими хора” през ноември в София Теди ще изнесе концерти и в други градове. Шоуто представя нейни колеги в нестандартна светлина, а събраните средства бяха използвани за закупуване на инсулинови помпи за деца, болни от диабет. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук