Тези ядки възстановяват организма на клетъчно ниво и ефектът е видим за всички

0
1481

Всички ме питат как го постигнах…

Чували сте за свойствата на покълналата пшеница, но покълналите орехи са 1000 пъти по-ефективни, пише zajenata.bg

Шепа орехи съдържа почти два пъти повече антиоксиданти като еквивалентно количество от всички други често консумирани ядки. Орехите осигуряват необичайно високо ниво на витамин Е под формата на гама-токоферол.

При проучвания върху сърдечно-съдовата система, тази гама-токоферол форма на витамин Е е констатирано, че осигурява значителна защита от сърдечни проблеми. Редовната консумация на орехи ще намали риска от сърдечно-съдови заболявания, някои видове рак, камъни в жлъчката, диабет тип 2 и други здравословни проблеми.

РЕЦЕПТА:

Залейте един килограм орехи (с черупките) със студена вода. Те трябва да са покрити с водата.

След това ги съхранявайте в хладно помещение в продължение на две седмици, като задължително сменяйте водата на всеки 2 дни и разбърквайте. За 2 седмици, докато покълват във вода, тяхната жизнена енергия се увеличава близо 1000 пъти. След като минат двете седмици ядките са готови за консумация. Необходимо е да ги съхранявате в ниската част на хладилника в същата вода. Дневната доза, която трябва да изяждате е по 3 обелени ореха сутрин и вечер. Орехите са една от най-укрепващите храни, които са известни на човечеството днес.

Орехите са най-добрият източник на антиоксиданти и най-добрите защитници от токсини!

Ефектите от орехите са следните: пречистване и подмладяване на организма на клетъчно ниво, възстановяване на имунната и нервната система, отстраняване на натрупванията по кръвоносните съдове и заздравяване на костната тъкан.

ЗАБЕЛЕЖКА: С повишено внимание се прилага при нарушена функция на панкреаса (панкреатит). Да не се слагат орехи  да покълнат, ако те не са от тазгодишната реколта и добро качество (няма да покълнат).

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук