Това е най-тъжната новина на света: Медиите гръмнаха току-що със страшната новина! Самоубила се е

0
1648

11-годишната Мили не била доволна от това как изглежда и се самоубила. Момиченцето описвало в Инстаграм как иска да сложи край на живота си.

По-голямата сестра предупредила родителите и все пак се стигнало до трагедия. Притеснени, родителите на Мили я закарали на лекар, на когото детето разказало за своите мрачни мисли и желанието си да се самоубие.

Лекарят препоръчал на родителите специална психологическа консултация, но те така и не успели да закарат навреме дъщеря си при него, допълва Блиц.

„Тя се режеше, дори изряза с нож надпис върху себе си: „Красивите момичета не ядат!“ Бяхме много уплашени и не знаехме какво да правим. Накрая я закарахме в клиника“, спомня си покрусената майка на детето.

Мили съобщава в Инстаграм точната дата, на която иска да умре и така прави. След семейна вечеря и гледане на филм, момиченцето казало, че му е скучно и излязло от стаята. Минути по-късно родителите й отишли да видят какво става с дъщеря им и я намерили в критично състояние. Те извикали веднага линейка, но детето починало в болницата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук