Този път Деси Радева изби рибата! Няма да повярвате как се издокара съпругата на президента! Стана като фолкпевица, ето снимки!

0
1751

Андреа и Десилава Радева с еднакъв вкус

Андреа и Десилава Радева се появиха с еднакви рокли. Поп фолк певицата и жената на президента са избрали еднакъв тоалет за различни поводи. Андреа отпразнува рождения си ден с тази рокля, а Десислава Радева се снима за корицата на известно списание.

Животът и на Андреа, и на Десислава Радева, се следи под лупа от медиите, защото и двете дами имат известни мъже. Техните решения за външния им вид също се коментират постоянно.

Дали първата дама на България избира този тоалет сама или посъветвана от стилистите на списанието не знаем. Определено обаче можем да видим, че роклята и свежия й цвят отиват много на президентшата и тя сияе. Преди около месец друг тоалет на Десислва Радева бе обсъждам доста дълго време. Навръх Нова година съпругата на Румен Радев се появи на концерт на Виенската филхармония в розово букле. Розовата рокля на Радева предизвика много коментари, и положителни, и отрицателни.

Дизайнерката на розовата рокля тогава обяви, че тя е от „розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски  в знак на уважение към Австрия”. Именно в Австрия е основана фирмата за производство на този вид кристали. Някои разкритикуваха Десислава, че розовото букле не е най-подходящото за концерт на Виенската филхармония. Други обаче застанаха зад първата дама на България и я похвалиха за модния избор. Имаше слухове, че цената на розовата рокля е най-малко 5000 лв., но Радева я е взела под наем.

Този път Десилава Радева и поп фолк певицата Андреа са избрали един и същ тоалет на известна чужда модна марка. Модните експерти, сега, определено няма какво лошо да кажат за избора на президентшата. Синьо-зелената рокля е много красива и подходяща за съпругата на президента ни.

И Андреа, и Десилава Радева показаха, че въпреки критиките за тяхното облекло понякога, те имат вкус и знаят как да се обличат.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук