Тончо Токмакчиев остави любовницата, върна се при семейството си

0
1380

Актьорът Тончо Токмакчиев се върна при жена си, след пет години извънбрачна връзка. Артистът дълго време поддържаше интимни отношения с колежката си Ани Михайлова, но най-накрая сложи край на това.

Една от причините да зареже апетитната блондинка е фактът, че има внучка, която го накара да преоткрие семейното щастие.

Комедийният актьор от години има афера с колежката си Ани Михайлова от „Шоуто на Канала” по БНТ, като не се свеняха и публично да демонстрират колко са си близки. Заради нея той заряза жена си — куклената актриса Нели Магриотова, гласят слуховете.

Напоследък обаче палавникът охладнял към Ани и пак се гушкал с жена си Нели. Според запознати, пръст в това имала близката приятелка и колежка на Тончо — Катето Евро.

В края на юни миналата година дъщеря му Таня, родила момиченце — Сесилия, което много зарадвало щастливия дядо. Въпреки че семейството живее в Испания и той вижда внучката си рядко, той бил на седмото небе, пише hotarena.net.

А раждането на малката се оказало достатъчно, за да го накара да остави бившата си изгора и да се върне при семейството си.

Запознати твърдят, че Токмакчиев бил дистанциран към надарената Ани Михайлова и двамата вече не идвали заедно на работа, нито пък си тръгвали заедно от снимки. Нямало и тайни погледи помежду им, нямало и уж неволни докосвания или усмивки.

За сметка на това палавият актьор водел жена си на театри и ресторанти постоянно. Що се отнася до колежката му, двамата може и да са прекратили връзката си, но продължават да работят заедно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук