Топастроложката Мели Топалова: Черните магии носят рак

0
1650

Мария Христова

Мели Топалова e сред най-известните и търсени астролози у нас, лектор е на семинари по су джок и теми за личностното развитие. Занимава се с астрология от 15 години, 5 години е изучава триначална акупунктура при един от най-добрите специалисти – проф. Пак Дже Ву, и притежава сребърен сертификат за преподаване.
През последния месец обикаля Индия, където се среща с индийски астролог, гуру, изучава и тайните на черните магии и света на джиновете при признат лечител.

Мели, какво ще се случи на България в политически аспект до края на годината и началото на 2017-а?

Според астрологичната карта не се очаква голямо сътресение до края на годината. Всичко, което ще се случи през тези месеци, ще бъде овладяно независимо от вътрешнополитическите конфликти. Икономическите условия за живот ще са доста критични. Във външната политика ще запазим дипломатичния тон. Следващата година няма да бъде по-различна от предходните, но не и по-критична. Нещата бавно ще започнат да се подобряват. Страната ни ще е защитена от всякакви екстремни ситуации.

Предстоят избори. Можете ли да кажете нещо повече за отделните кандидати?

Направих хорарна карта на изборите и отношението на хората спрямо тях. Народът много ясно ще даде своя вот. За съжаление, и тази година ще има редица изборни манипулации с бюлетините, приемането и предаването на протоколите, комуникацията. Ще наблюдаваме редица нередности, които ще бъдат в противоречие с истинското желание на гласоподавателите. По всяка вероятност на власт ще се възкачи човек или партия, които управляват и в момента. Все още двете планети, които контролират процесите – Нептун и Уран, не посочват категорично кой ще бъде избран. Те показват, че в зависимост от това как ще се изманипулира ситуация, това ще е победителят.

След 6 ноември ще има и вълнения, протести, защото хората няма да са доволни от резултатите.
В момента Цецка Цачева има големи шансове да бъде избрана за президент. Тя се намира в силен период на изяви. Предстоят й две много успешни години, в които ще просперира. Хората ще я коментират. Има възможност да заеме важни позиции. Тя е силен кандидат. При нея трудният период е минал.

Кандидатът на БСП ген. Румен Радев обаче се намира в по-сложен етап от живота си. Около него има много конфликти, интриги. Той има повече какво да губи от тази надпревара, отколкото какво да спечели. Може да възникне ситуация, която да го компрометира. Съществува вероятност да се появят недоразумения около него, публикации, изказвания, които да останат неразбрани и да му изиграят лоша шега.

Ивайло Калфин също е в слаб период. Той не е много подходящ за този пост и за момента остава в сянката на останалите кандидати. Въпреки че Красимир Каракачанов се бори за третото място, неговият период не е много силен. Той постепенно отпада от властта. Около него нещата не са много ясни и изчистени. През следващата година ще бъде подложен на големи изпитания.

Има ли нещо, което обединява всички кандидати?

Любопитното е, че почти всички са под знака Близнаци. Налице е кармична разплата. Този, който бъде избран, няма да се радва на народната любов. По-скоро ще бъде линчуван, ще му бъде изключително трудно и ще бъде подложен на изпитания. Хората ще търсят справедливост, правда. Ще се изисква от него както във вътрешнополитически план, така и в международен. Бъдещият президент трябва да е изключително силен човек, който да се справи с препятствията.

А как стои въпросът с министър-председателя Бойко Борисов?

За съжаление, през последните две години Бойко Борисов се бори със сериозни здравословни проблеми и това се отразява на цялостното му поведение. Той е в по-слаба позиция. В момента е силен играч, но гледайки другите аспекти в хороскопа му, се предполага, че това няма да продължи дълго.

Ще загуби ли народната любов?

Едва ли ще падне от власт, но ще играе по-пасивно, ще има много задкулисни игри.

Наскоро се върнахте от Индия. Какво научихте там?

За времето, през което бях там, се срещнах с индийски астролог, гуру и изключително признат и търсен лечител, който дълги години е изучавал тайните на черните магии и света на джиновете. Той ми разкри невероятни неща. Близо 95% от хората имат черна магия или са подвластни на уроки. Развалянето на черните магии не е много проста работа. Всички традиционни рецепти, познати на повечето хора, не са достатъчни, за да се премахнат тези отрови. Оказва се, че уроките са много по-опасни от черната магия.

Т.е. ако някой ти каже нещо лошо, може да ти навреди?

Няма значение лошо или добро. Може да видите някого, който да ви направи комплимент колко сте хубава, но същевременно да ви мисли злото. Директният контакт с очи много силно действа на аурата на човек и я разбива. Тогава ставате изключително податлив на външни влияния. Колкото по-успешен е човек, толкова повече го атакуват с черни магии. В много случаи раковите заболявания са резултат от такива заклинания. Трябва да се спомене, че хората, които се интересуват от рейки, енергийни лечения, са изключително уязвими, защото са отворени към негативни външни влияния.

Какво трябва да направи човек, за да се предпази?

Има много символи за защита, които може да използваме. Здравата психика също помага. Астрологията е добър метод, за да се откриват такива намеси. Методите, които научих в Индия за диагностициране на черна магия, уроки и вселяване на духове, действат безотказно.

Как се разбира, че един дух се е вселил в тялото ни?

Има психически и физически признаци. При жените например се променя менструалният цикъл. Той става много обилен, със силни болки, нередовен. Човек се поти обилно, втриса го, вие му се свят. Когато се изследва, лекарите казват, че всичко е нормално. Много често се появяват кафяви петна по тялото. Сънуването на кошмари, усещането на чуждо присъствие, безпричинните паники, силният страх също често са признак за вселяване. Паник-атаките основно са причинени от уроки или омагьосване.

Какво е лечението?

Индийският лечител ми показа няколко метода за лечение. Интересното е, че у нас има много ходжи, които твърдят, че могат да се справят с такива отрови, а малко са тези, които наистина го правят. Оказва се, че за да се прочисти тялото и психиката, човек трябва да слуша определени извадки от Корана (свещената книга на мюсюлманите), т.нар. сури. Когато това стане, болният изпитва дискомфорт. Започва да му се гади, боли го глава, получава спазми – състоянията са различни. Това значи, че организмът се опитва да се пречисти. Хубаво е да се слушат тези неща, докато неприятното усещане премине – може и с дни. Лечителят, който ме учеше, разказа за болна жена, която се лекувала при него 9 дни. Лекарите вдигнали ръце и не давали надежда. Тя отишла да се помоли за помощ. През целия период жената се оплаквала от болки, а накрая казала, че сякаш нещо я изгорило отвътре. След това обаче станала и си тръгнала. На следващия ден отишла на преглед и се оказало, че от проблемите й не останало и помен.

retro.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук