ТОП агент на КГБ се РАЗПЯ: ТРОВЯТ НИ С ТОВА всеки ден!

0
1596

Бившият агент на КГБ Иван Даронович разкри най-голямата тайна на СССР, предава първо BRADVA.BG! Ето как са искали да подчинят САЩ!

Високопоставеният съветски разузнавач за пръв път разкрива чудовищен план, с който съветските тайни служби буквално са искали да намалят интелекта на американците, предава worldnewsdaily report, цитирайки израелска медия.

Благодарение на своето могъщо лоби, КГБ прокарали чрез законови дупки употребата на флуор. Официално, флуорът се препоръчва като полезна съставка в пастите за зъби. Той се примесва с течащата вода, която американците и западният свят използват с десетилетия.

Флуорът е отрова, която бавно убива човешкия мозък. С нейните съставки се прави отровата за плъхове. Кара хората да се пристрастяват и буквално да оглупяват. Залага много бомби със закъснител в организма, включително и рак. След консумация на флуор само за година, пораженията върху мозъка са необратими.

Даронович твърди, че планът на службите на СССР е бил американския народ да оглупее до степен, в която може да бъде лесно завзет и контролиран. Отрова, за която не подозират. Въпреки, че СССР се срива, страшният план е в действие и до днес.

Водата в много европейски държави вече не се флуорира, много хора са осъзнали истината, че миенето на зъбите с паста с флуор не е въобще добре за вас. Но в САЩ все така, повечето вода, която тече по тръбите е флуорирана, и медиите усърдно потулват истината за вредите на тази съставка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук