Транссексуалната екстрасенска Илона отряза мъжките си гениталии и съжали…

0
1402

Звездата от популярно шоу се преби, след като падна от балкона си

Приятелка на загиналата звезда от руското популярно шоу „Битка на екстрасенси“ Илона Новоселовая е уверена, че причина за нейната гибел е неудачна операция по смяна на пола, пишат руски медии.

Ясновидката от Казахстан Кажета Ахметжанова се запознала с Новоселовая покрай желанието й да мине от другия край на дъгата, двете станали приятелки. По думи на Кажета обаче, тя чувствала, че в последните месеци с Илона става нещо страшно. Тя не вярвала, че приятелката й ще се хвърли от прозореца заради мъж.

„Мъжът, с когото живеела, си тръгвал от нея четири пъти, но после се връщал, така че едва ли това е сериозна причина,“ разсъждава ясновидката. „Сигурно е другаде причината. Илона ми е разказвала, че когато била на 13 години, още момче, в нея се вселила някаква сила. Започнала да чува някакъв глас, който я навил да си направи смяна на пола.“

После, по думите на Кажела, съжалила за операцията. Посстоянно страдала от фантомни болки след отделянето на мъжките гениталии.

„Пристъпите на депресия ставаха все по-често и по-силни, тя вече не можеше да работи. Започна без мярка за пие хормонални препарати, но болката беше толкова силна, че я доведе до безумие,“ разказа Ахметжанова.

Тя е уверена, че в деня на смъртта Илона е имала помрачаване на разсъдъка, тъй като била измъчена морално и физически.

На 13 юни звездата на „Битка на екстрасенси“ Илона Новоселовая била открита мъртва на козирката на стоматологическа клиника под апартамента, в който живеела. Според следователи, пред нощта трансформираната жена пила и след скандал с приятеля си, решила да го напусне. Тръгнала да прескача през балконите в съседен апартамент, но се изпуснала и паднала.

Превод: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук