ТРЕПЕРЕТЕ! Ели се върна от смъртта след 14 мин, но ни спря сърцата с това, което е видяла в отвъдното! Лъгали са ни, отиваме директно в…

0
1815

BRADVA.BG представя на читатели шокиращ случай, който хвърли в смут вярващи и атеисти едновременно!
Чували сме многократно как хора, които са имали преживявания близки до смъртта (ПБС) описват топла светлина, както и други чувства на блаженство, когато се докосват до ония свят.

Не и Ели Уотсън от Кеймбридж. Жената е изумила лекарския екип. След критична операция лекарите обявили Ели за мъртва. 52-годишната жена буквално се е върнала от смъртта след цели 14 минути, но за ужас на всички ужасена разказала, през това време е била в ада.

Ели е категорична, че си спомня абсолютно всичко. Видяла е как се извисява над тялото си и се задържа точно до лампата, наблюдавайки опитите на лекарите да я съживят, разказва британското издание Експрес.

После се случило нещо ужасяващо! Черни ръце я издърпали в тъмна бездна! Тя се озовала до дълъг сумрачен тунел. На другия край на тунела можела да види тучна поляна, красиви дървета, мека топлина и присъствието на Бог.
От нейната страна на тунела обаче било като пустиня, царяла тъгата. Жената разказва как постепенно е била всмукана надолу, изпитала е най-голямата болка и ужас, които дори не можела да опише с думи. Нещо безкрайно мощно я е дърпало за краката, а тя чувствала все повече как се отдалечава от Бог.

В последствие тя пак се озовала под лампата в болничната стая и видяла как се връща към тялото си.

Ели споделила многократно, че била дърпана от „нещо“ за краката. За всеобщо изумление лекарите открили хематоми на глезените й, сякаш са били в менгеме!

Жената никога не е била религиозна, но е категорична, че е видяла ада, и всички трябва да треперим от перспективата да попаднем там.

Това е един от зачестяващите случаи, за хора, преживели ПБС, които са надникнали в „ада“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук