Тузарски джип се гмурна в язовир край Враца

0
1590

Истински екшън се е разиграл край Враца. Лъскав джип е паднал във водата. Куриозният инцидент е станал вчера следобед в язовир „Агов дол“, който се намира между областния център и Криводол. Мястото е популярно сред рибарите от цялата страна и често въдици хвърлят гости от различни краища заради добрия улов, съобщава Tribali.bg.

iaz-2

По тази причина вчера следобед запалени риболовци пристигнали на язовира и тъкмо нагодили такъмите, когато удивени видели как покрай тях минава паркирания край водоема японски джип „Хонда“, с който били пристигнали. Оказало се, че шофьорът е оставил колата на директна скорост и без да дръпне ръчната спирачка. Ужасените мъже веднага потърсили помощ от арендатора Марио Тончев, който незабавно се свързал с екип водолази.

Малко след 18.30 часа започнала спасителната операция по изваждането на удавения джип. След 30 мин. собственикът на возилото отново го видял на брега, а свидетели на случката коментирали, че от „Агов дол“ са вадени всякакви риби, но с такъв улов никой не може да се похвали.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук