Ужасяващо разкритие! Лозан Панов покровителствал фирма, замесена в измама с мезонетите на Бербатов!

0
1390
Най- младият шеф на ВКС в историята има куп имоти

В апетитната сграда три мезонета има и една от най-големите звезди в историята на българския футбол Димитър Бербатов.

Господин Иван Тонев е пуснал жалба в съда, в която посочва, че покровителствената от Лозан Панов фирма се е облагодетелствала с цял етаж благодарение на подправените документи.

Още по-шокиращото е, че всички подписи са били изфабрикувани шест дни след издаването на акт 15. Съкооператорите и научили фрапиращо – оказали се учредители на право на строеж на трафопост без да подозират за това.

За произвола на „Мегатурс 1“ са уведомени съдебните власти. Явно близките контакти на босовете на въпросната компания с Лозан Панов са довели до смачкаването на случая.

И как да е иначе, когато строителните босове се забавляват със съдия №1, а наоколо витае мириса на фалша и корупцията.

Лозан Панов продължава да се крие от въпросите на БЛИЦ за скандалните му контакти не само с шефовете на „Мегатурс 1“, но и с един от адвокатите на банкера – беглец Цветан Василев – Божидар Банков.

Към момента Панов не само се крие от репортерските въпроси, но и се ползва с комфорта на жълтите медии от кръга „Капитал“. Подкрепя го и сладникавата електронна страница на бившата говорителка на Иван Костов – Стоянка Георгиева. Няма ги и неудобните въпроси на Сашо Диков, който иначе не изпуска горещите скандали.

Румен ИВАНОВ, БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук