УПРАВНИЦИ: Кичат се с рози, а държавата се ТРЕСЕ от ПРОБЛЕМИ! (СНИМКИ)

0
1327

Начало на красивата традиция Царица Роза и нейните подгласнички да поздравят своите поданици и гости в Долината на розите дадоха кметът на община Казанлък, министърът на регионалното развитите и благоустройството Лиляна Павлова, министърът на туризма Николина Ангелкова, председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и председателят на Общинския съвет – Казанлък Николай Златанов. По пътя си те поздравяваха многобройната публика.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова честити празника на жителите и гостите на гр. Казанлък и каза:“Преди малко открихме новия Музей на розата – една мечта на казанлъчани, обещана преди две години и тя вече е факт. Благодаря на кмета Галина Стоянова, благодарение на която градът за четири години разцъфна и е изпълнен с рози! Благодаря за всичко, което правите!“.

Лиляна Павлова очаквано не коментира как е стигнала до Казанлък по лошия подбалкански път, за който би трябвало да се погрижи вместо да се кичи с гирлянди от рози като хавайска царица.
Цветан Цветнов показа, че вече е в предизборна кампания, а Ангелкова, както обикновено бе повече от невзрачна.

„Нека да благодарим на жителите на Казанлък, че съхраняват българската традиция и действително България има своята визитна картичка – българската роза и розовото масло. Искам да благодаря на кмета Галина Стоянова за нейните усилия и енергията да реализира мечтата на Казанлък да има Музей на розата и на българското правителство, че осигури 1 млн. лв. централно финансиране, за да се сбъдне  всичко това.“, каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ в 43-тото Народно събрание и честити празника.

По традиция, след като Царица Роза и нейните подгласнички се настаниха в царската шатра, започна карнавалното шествие, което приветства царските особи и публиката.

Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук