Фенове гонят Билалов от „Стани богат“

0
2866

Почитатели на предаването създадоха група във Фейсбук против актьора

Седмица след голямото завръщане на най-популярната телевизионна игра „Стани богат“ в ефира на БНТ, феновете възнегодуваха от представянето на Михаил Билалов в ролята му на водещ. Много от зрителите не намират поведението на актьора за подходящо за викторината с три жокера и призовават продуцентите да поканят Ники Кънчев отново да седне срещу „Стола на богатството“.

Стигна се до там, че във Фейсбук се създадоха групи за премахването на Билалов от малкия екран.

Общността „Да изгоним Михаил Билалов от „Стани богат“ събра над 200 последователи за ден. „Голям фен съм на играта, участвал съм през 2003 г. Гледам я отново с интерес, но водещият наистина не е на мястото си. Не бива да го сравняваме с Ники, но „ролята“, която си е избрал, не е удачна. Много студен, много незнаещ, не се асоциира с играещия, нулево чувство за хумор. Добре, че играта е толкова яка, че и той не може да я развали“, написа потребител в групата.

Не липсват и такива, които подкрепят новото начинание на актьора, който спечели сърцата на аудиторията в костюма на подземния бос Петър Туджаров в сериала „Под прикритие“. „Джаро е прекрасен! Нормално е да се притеснява в съвсем различно амплоа и други води! Всичко ще си дойде по местата“ и „Вие добре ли сте? Как изобщо може да има такава страница? Това е един доказал се актьор, който заслужава подобна роля на водещ“, гласят част от коментарите им.

Още преди старта на новите епизоди на „Стани богат“ в ефира на БНТ, във социалната мрежа се появи групата „Искаме Ники Кънчев за водещ на „Стани богат“, която обаче не събра много популярност. Припомняме, че за да стане Билалов лице на телевизионната игра, е искано разрешение от продуцентите от компанията лицензиант, тъй като по регламент водещите във формата винаги са били журналисти. Заради звездата от сериала „Връзки“ обаче те направили изключение. За мястото на Ники Кънчев са се борили още актьорът Юлиан Вергов и радиоводещият Димитър Павлов.

/монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук