Хамалският дует Тончо Токмакчиев-Камен Воденичаров ще води Мис Кюстендилска пролет

0
886

Така добре превъплъщаващите се в хамали Точно Токмакчиев и Камен Воденичаров ще са водещи на шоуто по избора на 50-а девойка мис „Кюстендилска пролет-2016“, обяви кметът на града Петър Паунов /Дясна коалиция/ вчера.

Четиричасовата програма ще върви на открито, на пл. Велбъжд на 19 март т.г., а на кастинга ще се явят 12 чаровни тийнейджърки от местните гимназии, както и кюстендилска студентка от УНСС, класирани след предварителния тур за пресяване.

Това е най-чаканото и най-коментираното шоу-фиеста за града, на което се стичат стотици граждани. „Поръчали сме подходящо време и всичко ще е наред“, надява се и господ отгоре да подкрепи организирането на събитието градоначалникът Паунов, който е силно набожен и всеки ден влиза в храма.

На сцената ще се изявят и „Сигнал“, ще допринесат „според силите и таланта си“ и Михаела Филева, Атанас Колев, балет „Фейм“. „Всеки, който иска да се наслади на юбилейното издание на празника, нека заповяда на площад „Велбъжд“, анонсира нещата Паунов вчера./труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук