Хороскоп за 8 октомври

0
67

ОВЕН

Четвъртък е изпълнен с възможности, но и трудностите не са малко. Предразположени сте към допускане на грешки, свързани с пари и вашите лични ангажименти, наложително е да бъдете предпазливи. Организиран и плодотворен ще бъде денят ви, необходимо е обаче старание и пълна осведоменост за нещата.

ТЕЛЕЦ

Условията, в които днес ще действате, не са много добри. Повечето от Телец ще бъдат притеснени и ще се чувстват като с “вързани ръце”. От друга страна, самите вие се самозатваряте. Някои от вас са обидени от колеги, приятели и са готови да се разделят с тези хора.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък е успешен и много от вас ще останат учудени от безпрепятственото развитие на делата им. Метаморфози в любовните отношения ще породят у вас напрежение и безпокойство. За Близнаци не липсва финансов шанс.

РАК

Важна стъпка са готови да направят мнозина от Рак, която се отнася до вашата трудова активност или е свързана със започване на работа от безработните. Намерението ви е добро и ще го осъществите успешно. В общуването с околните сте предразположени да допускате грешки.

ЛЪВ

За по-голямата част от представителите на Лъв в четвъртък е налице загуба на делови интерес, поради това че отдават голямо значение на емоционалния си живот. Денят е подходящ за приятелски компании, среща с любимия човек. Повечето от вас са романтично настроени.

ДЕВА

Днес много от Дева ще бъдат възпрепятствани в делата си и ще им бъде почти невъзможно да действат по предстоящи задачи, защото трябва да се ангажират с недовършена работа. Въздържайте се от импулсивни действия, неволни изказвания. В четвъртък мисълта ви е насочена към постигане на синхрон в интимния живот.

ВЕЗНИ

Много тежък ден ще ви се стори четвъртък. В делата си ще постигнете успех, но по всяка вероятност ще бъдете претоварени със задължения и денят ви лишава от свободно време. Бъдете по-задълбочени в работата си. Очаквайте голям провал, ако се заемете сега с финансови операции.

СКОРПИОН

Днес позитивната тенденция при Скорпионите е много силна. Действате активно по делови въпроси и вашите контакти сега се характеризират с пълно съгласие и навременни действия. Днес пътуващите от вас ще бъдат напълно удовлетворени от резултатите, които ще получат за развитието на търговската си дейност.

СТРЕЛЕЦ

Приятен ден е четвъртък за Стрелците. Внимателни трябва да бъдете в дома си, тъй като ваши думи може да бъдат разбрани погрешно и да влезете в конфликт. Конфронтацията може да предизвика неочаквана развръзка. Днес за Стрелци се откриват възможности за удовлетворяване на емоционалните потребности. Ще ви бъде потърсена помощ, окажете я безкористно.

КОЗИРОГ

Спокоен е четвъртък и предоставя добра възможност за повечето от вас. В почти всички области на човешката дейност днес ви върви, но някои от вас съвсем съзнателно ще се откажат от активност и ще се самозатворят. Денят е повече от превъзходен за роднинско-семейни сбирки. Някои от вас са постъпили не съвсем тактично в любовните си отношения.

ВОДОЛЕЙ

Вашият ден е силно позитивен от гледна точка на материални дела. С по-голямо внимание трябва да се отнесете към ангажименти, защото е възможно да забравите нещо от голяма важност и по-късно ще се ядосвате за това. Не създавайте условия за обвинения или нападки срещу вас. Добра развръзка ще имате в любовните контакти.

РИБИ

В четвъртък ще се заемете с конкретни действия за осъществяване на своя идея, като денят ще ви застави да вземете важно решение. Действайте с увеличено внимание. При някои от вас се забелязват проблеми, но те ще отпаднат днес. Възможно е прекъсване на връзка, но помислете дали не правите грешка. Заемете се с приготвянето на празничната трапеза.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук