Художник от Пазарджик засне чиния над дома си

0
1271

Доли ТАЧЕВА,БГДНЕС

Три сблъсъка с извънземни е имал пазарджишки художник. При два от тях иконописецът Кирил Кирилов е имал за свидетел и своята майка Снежана Стойчева. При последната среща с НЛО той е бил край Гоце Делчев. Мъжът се качил на вилата си заедно с майка си за Спасовден, когато странният летящ обект се появил над главите им.

„Първоначално се шокирах. Появи се за секунди. Носеше се плавно, направи рязък завой и изведнъж изчезна. Въпреки че беше много високо, забелязах, че диаметърът му беше около 50 м. Чувал съм, че има такива военни разработки, но се съмнявам технологиите да са напреднали толкова“, разказа пред „България Днес“ 44-годишният мъж.

Преди неканените гостени да се появят, Кирил се излежавал на шезлонг на двора си. По едно време майка му излязла да направи няколко снимки на природата и животните, които били наоколо. В този ден двамата били канени на събор, тъй като преди дни дарили две огромни икони на местната църква. Случайно или не, те не отишли. По-късно над двора им се появила огромната летяща чиния.

Това не е първият сблъсък на семейството с НЛО. Преди много години, докато Кирил бил ученик в Пазарджик, отново се случило нещо необяснимо.

„Отново бях с майка ми. Излизайки от блока, нещо накара и двама ни да погледнем нагоре. Видяхме нещо светещо, което се движеше много бързо. Не беше самолет, защото направи рязък завой и се скри зад блока“, разказа още творецът.

Миналата година Кирил Кирилов отново имал среща с извънземна раса. Тогава отишъл в Странджа със снимачен екип. Трябвало да правят научнопопулярен филм за живота в планината. Кирил бил извикан, за да открива формите на живот, тъй като има завършена магистратура по биология. По пътя пред погледа му се мернали натрупани дървета, които грабнали вниманието му. Така подканил другите да проверят какво има в тази посока. Приближавайки се, хората останали озадачени.

Кирил и майка му Снежана

„Дърветата бяха наобиколили една дупка, в която можеше да се влезе навътре. Ние, разбира се, се мушнахме в нея. На входа имаше надписи от 19 в. По-навътре те изчезнаха, но ние продължихме да ходим и да се снимаме. Тогава нещо изведнъж ме удари. Нещо като енергийна вълна. Когато се освестих, започнах да си задавам въпроса какво точно правя там, исках да излизам, получих клаустрофобия. Другите, с които бях, се почувстваха по същия начин и излязохме“, сподели още Кирил. Той е убеден, че тогава също е срещнал извънземни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук