Цветанов разкри: Винаги е имало заплахи за премиера

0
1176

Винаги е имало заплахи за премиера, още от самото начало. Но той не е искал да се говори за това. НСО в момента е органът, който се грижи в такива случаи. Битката срещу корупцията е от дълги години. Създаде се огромен дефицит.

Това обяви в предаването „Панорама с Бойко Василев“ зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Премиерът със спирането на обществените поръчки показа ясно политическа воля. Вече сме в процедура за КЗК. Трябва един път завинаги да се прекрати подобно спекулативно поведение.

Относно причините за спиранетона поръчките, не трябва да се фиксираме върху определена личност, а да бъдат проверени всички сигнали и да има респект на държавата.

Новата президентска двойка на ГЕРБ ще бъде печелившата. Ще издигнем доказани кандидати, които са приемливи. Ще имаме своя кандидатура и ще разчитаме на обновление, можем да покажем и по-добра кандидат-президенска двойка. Тя ще бъде един отбор. Част от отбора на България.

Нямаме конфликт с Румяна Бъчварова. Ние трябва да правим политики.

За агресията в последните дни – винаги всички обвиняват институциите и МВР. Това, което се случва, е недопустимо. Тук трябва да има респект на държавата, тя да е силна и да не се допускат сериозни явления.

За инцидента с учениците днес може би трябва да попитаме къде е семейството. Едно дете се формира не в училището, а на първо място в семейството. Когато родители отиват и правораздават в училище, това поражда още по-голяма агресия. Какво направихме на държавата и на нашите деца. Много от ценностите се загубиха.

Реалната власт е функция от изборния процес. Институциите работят изцяло. Много от избирателите изгубиха доверие в гласуването. Колкото и да гласуват, народните представители ще бъдат 240. За това призоваваме за висока избирателна активност.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук