Цветан Цветанов изказа недоволство от зам.-министъра на МВР Филип Гунев

0
1659

Не сме удовлетворени от начина, по който зам.-министър Филип Гунев представи информацията за изпълнението на съоръжението по границата с Турция. Това каза зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на ПГ на партията пред „Фокус” във връзка с дебата в Комисията по вътрешен ред и сигурност, на който за изслушване бяха покани зам.-министърът на вътрешните работи Филип Гунев и областните управители на Хасково, Ямбол и Бургас, за да дадат информация за изграждането на съоръжение по границата с Турция.Цветанов уточни, че се следи много внимателно случващото се по границите ни, както и строителство на оградата с Турция. „Не останахме удовлетворени от начина, по който той представи изпълнението на всички ангажименти”, обясни Цветанов. „За това ще се наложи да направим повторна среща само след седмица”, допълни той.

Председателят на ПГ на ГЕРБ благодари на ръководството на вътрешното министерството, в лицето на министър Румяна Бъчварова, която е представила доклад по темата, с който да могат да се запознаят народните представители.

„По този начин, когато се води подобен парламентарен контрол и дискусия по темата ще можем да бъдем полезни и да сме партньори в общите цели, които си поставяме”, поясни той. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук