Чалгаджийката Джена се изгаври с България: ПЕВИЦАТА ОТ ЛЕКИЯ ЖНАР УНИЗИ ГЕРОИТЕ ОТ АПРИЛСКОТО ВЪЗСТАНИЕ

0
1607

Чалга изпълнителката Джена грубо се изгаври с патриотичните чувства на българите под запушените носове на политици от всички цветове на дъгата. Певицата от ле­кия жанр се подигра с историята на България по време, кога- то всички журналисти уж са заети с обсъждането на разпада на нравствените стойности, защото беден абитуриент отишъл на бала с метро и никой от съучениците му не пожелал да го качи в колата си.

Ангажирани с дебата какво прави момчето със синия кос­тюм, медиите дори не обърна­ха внимание, че чалга певицата на които отдаваме почит на 2 юни.

Джена се изявява напосле­дък на концерти, като размахва тениски и знамена, на които е перифразиран крилатият девиз „Свобода или смърт!“ – „Джена или смърт“. Подобна долнопроб­на реклама не са си позволява­ли дори изпълнители от ромски произход. Скандалното поругаване на историята за първи път бе извършено в „Клуб 33“ в Сту­дентския град, който от години е свързван с боса на „Левски“ Иво Тонев. Заведението не можа да се превърне в хит, въпреки че в него бяха налети огромни суми и мощна реклама в жълти медии. Намиращият се наблизо чалга бар на Коцето буквално смаза конкуренцията.

Преди време името на Коцето бе забъркано в скандал, че едва ли не само в неговото заведение се продава дрога. Сега „Клуб 33“ обаче си вкара автогол за ужас на Тонев. Независимо от това чалготеката прави отчаян пиар и съобщава, че заведение­то било взривено-от Джена, как- то и от подаръка, който е полу­чила – тениска с надпис „Джена или смърт“. Изпълнителката на „Ти къде беше“ не пропуснала да си направи снимка с нестан­дартния подарък. Купонът бил на топ ниво, а марков алкохол и красиви момичета изкушава­ли гостите на уж най-посещаваното столично заведение. Така или иначе, авторът на скандалния тишърт остава неизвестен

но във фейсбук веднага се поя­виха оферти за всеки, който по­иска да си поръча фланелка със същия надпис, но с друго име на чалгаджийка – Ивана, Прес­лаве, Галена, Малина, Къпина, Ягода, Азис и т.н.

Всичко това се случва, кога- то в държавата върви дебат за забравените и пренебрегвани изконни патриотични трепети на българина

Девизът „Свобода или смърт“ се смята за еманация на лю­бовта към родината, свободата и готовността за саможертва. Той се появява за първи път на знамето по време на Априлско­то въстание, а народният поет Иван Вазов дори пише стихо­творението „Свобода или смърт“ през 1876 г. Създадената през 1893 г. ВМРО също приема „Сво­бода или смърт“ за основен де­виз.

Тази информация едва ли е известна на представителите на лекия жанр, чалгаджийката Джена и собствениците на клу­бове, където се изявява певица­та. Гаврата с национални герои е недопустима, а издънката на Джена предизвиква масово не­доволство на хората във фейс­бук. Мълчанието на властта по повод гаврата е поредно дока­зателство, че управляващите се правят на патриоти единствено по време на официални търже­ства за отбелязване на важни дати от българската история.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук