Черна магия покоси Трифон Иванов! Жените на легендарния футболист в грозен скандал за имотите му

0
1516

Съмнения, че черна магия е покосила Трифон Иванов, обикалят от няколко дни Велико Търново.

Повод за това станаха скоротечната смърт на футболната легенда и разразилият се след това грандиозен скандал за имоти между любовниците и дъщерите на футболната звезда.

Оказа се, че Туньо е приписал фамилното си жилище на майката на последната си изгора Валя Панова. Тя пък за всеобщо изумление решила да го продаде за 90 000 евро само 19 дни след кончината на любимия си, пише в.

Заплаха

„Още пръстта от гроба на Туньо не е слегнала, те за парите му се хванаха“, коментират скандала с погнуса техни съграждани.

Доста пикантна информация изнесе и дъщерята на Иванов Галина, която от години живее в Германия.

„Ден-два след публикацията ми за продаващия се апартамент на баща ми и неговия „собственик“ е премахнато бебешкото шишенце на дъщеря ми от гроба на тати заедно със свещта до него… Тате, прости ми“, пише покрусената Галина.

Близки до семейството коментираха, че вероятно се касае за заплаха от страна на имотната мафия. Т.е. ако щерката продължи да говори за продажбата на апартамента и да иска запор, то по шишенцето могло да се поръча черна магия на детето й. Ходжи от околните села изпълнявали с охота всякакви поръчки, стига да им се донесе коса, нокът или вещ на човека, срещу когото се прави ритуала.

По улиците на болярския град се коментира още, че смъртта на легендарния футболист също не била случайна. След раздялата на Туньо със съпругата му Марияна преди няколко години изведнъж неговото здраве започнало да върви назад. Бизнесът му с бензиностанции изведнъж тръгнал назад. А накрая и увеселителният комплекс за милиони на Иванов фалирал и бил продаден от кредитори. Търновци подозират, че за каръка на железния защитник са виновни жените, борещи се за сърцето му.  В един момент те решили да се саморазправят помежду си с помощта на турски магии.

„Когато са замесени големи пари и интереси около даден човек, винаги някой се подвежда и плаща на ходжа да се вреди. За жалост, Трифон накрая пострада най-много, защото негативната енергия първо срина бизнеса му, а след това го покоси с два инфаркта“, заподозря съсед на футболната легенда.

Последните жени

По думите му за никого в града не било тайна, че последните две жени до футболиста са в люта вражда от години. Трифон първо тръгнал с Денислава, от която има дъщеря. Нейната приятелка Валя Панова обаче успяла да измъкне перспективния бизнесмен под носа й и да го задържи за себе си.

В няколко интервюта Иванов декларираше, че е много щастлив с Валя, като в същото време съжаляваше, че майката на най-малката му дъщеря я крие от него.

Друг интересен факт е, че покрай последната си изгора бившият футболист на „Рапид Виена“ се е вкарвал в много безсмислени строителни авантюри. Една от тях е баровският комплекс в село Поликраище. На практика от него националният футболист нищо не спечелил, но според мълвата повечето поръчки минали през строителна фирма на изгората му Валя.

Продажбата

Целият материал може да прочетете в Retro.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук